Hvordan Dekke Med Film

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Dekke Med Film
Hvordan Dekke Med Film

Video: Hvordan Dekke Med Film

Video: Hvordan Dekke Med Film
Video: Hvordan markedsføre med video med variasjon - luke 3 - Census Film 2024, September
Anonim

Hvis du vil transformere bilen din, gjøre den unik og forskjellig fra de "grå" de fleste andre biler, trenger du ikke å bruke enorme summer på den, og ty til hjelp av et tuningstudio. Du kan begrense deg til styling: dekk hele karosseriet eller dets individuelle deler med vinylfilm. Denne operasjonen krever ingen spesielle ferdigheter, og det kreves ikke noe spesielt utstyr for dette. De vanligste er matt svart og karbon imitasjonsfilmer.

Både billig og stilig
Både billig og stilig

Bruksanvisning

Trinn 1

Å pakke kroppen med selvklebende vinyl er et billig alternativ til å male en bil helt og er så mye som tre ganger billigere. Samtidig har vinylfilm sine utvilsomme fordeler:

Beskytter lakk mot flis og riper;

Kan raskt fjernes og erstattes med en ny;

Rimelig;

Gir bilen et utmerket utseende - fra noen få meter kan den lett forveksles med lakk;

Noen filmbelegg kan poleres til høy glans.

Steg 2

Teknologien til å dekke en selvklebende vinylfilm er ikke veldig kompleks og ligner på mange måter prosessen med liming av tapet. Den eneste advarselen er at filmen må håndteres mer forsiktig. Fra første forsøk klarer nybegynnere sjelden å feste filmen jevnt og effektivt. Derfor bør du kjøpe en film med margin. Du må også klargjøre overflaten på bilen før du begynner å dekke: vask bilen, fjern smuss, rust og oljeflekker.

Trinn 3

Husk også at filmen vil gjøre store feil i karosseriet (for eksempel chips) synlige. Lukk derfor alle uregelmessighetene før du dekker til. Du kan også behandle den tilberedte overflaten med en slipende pasta. Deretter strekker du filmen over panseret og taket slik at det ikke blir bretter eller luftbobler. Sett deretter den limte overflaten på maskinen på varmebehandling med en spesiell hårføner.

Trinn 4

Dårlig limt film kan trekkes, men dette krever et spesielt verktøy (et sett med nal av forskjellige størrelser), og sannsynligvis er det bare fagfolk som kan gjøre det.

Trinn 5

Etter liming av filmen, må bilen stå inne i minst en dag. Bilen skal vaskes tidligst etter 10-15 dager og kun for hånd.

Anbefalt: