Hvordan Fjerne Accent-dørbekledning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Accent-dørbekledning
Hvordan Fjerne Accent-dørbekledning

Video: Hvordan Fjerne Accent-dørbekledning

Video: Hvordan Fjerne Accent-dørbekledning
Video: Hyundai Accent disassembly door ( разборка двери) 2024, Juli
Anonim

Hyundai Accent-bil er for tiden etterspurt. Dette forklares med den relativt lave prisen og anvendeligheten. I sitt prissegment har det en av hovedplassene. Imidlertid har eierne av selv slike budsjettbiler før eller senere et ønske om å modernisere jernhesten sin. Mange starter med salongen. Og her dukker det opp mange spørsmål. Hvordan fjerner du for eksempel dørbekledningen?

Hvordan fjerne Accent-dørbekledning
Hvordan fjerne Accent-dørbekledning

Det er nødvendig

Et sett med skrutrekkere, bilmanualen din, en liten trekloss

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg stedet der du vil utføre prosedyren for å fjerne dørbekledningen. Dette kan gjøres i hagen din hvis været er varmt og tørt. Men det beste alternativet er en garasje. I den kan du ikke være redd for dårlig vær. Og det er mye mer behagelig å reparere en bil innendørs enn på gaten. Vær oppmerksom på at overflaten som maskinen din står på må være plan. Sett på parkeringsbremsen for å låse bilen. Åpne hetten og fjern den negative batteripolen. Dette forhindrer kortslutning når du kobler fra strømvinduene og alarmkablene.

Steg 2

Åpne døren der du skal fjerne trimmen så langt som mulig. Hvis døren ikke holder så åpen som mulig, er det nødvendig å fikse den. For å gjøre dette kan du bruke en liten trekloss, som må settes inn mellom døren og karosseriet like under det øvre hengslet. Ta ut alle tingene som er i lommen på døren. Fjern alle overlegg. Dette kan være plugger eller kanting av strømvinduets knapper.

Trinn 3

Skru nå ut alle skruene som fester dørbekledningen. Du finner posisjonen deres i kjøretøyhåndboken din. Prøv å huske, og best av alt, skriv ned hvilken skrue som var selvtappende, da de kan variere litt i diameter eller lengde. Flytt nå døråpnerhuset mot kjøreretningen og trekk det mot deg. Spaken vil gli ut av kontakten og løsne.

Trinn 4

Nå holdes foringen bare av plastklips. Finn posisjonen deres. På disse punktene trykker du forsiktig ned på kantene på trimmen og trekker litt mot deg. Dette åpner sperrene. Nå må du koble trimmen forsiktig med fem centimeter. Koble forsiktig fra alle ledningene som går til strømvinduets knapper og kolonnen. Etter det vil dørbekledningen ikke lenger holde noe og kan fjernes uten hindring.

Anbefalt: