Hvordan Male Baklysene Dine

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Male Baklysene Dine
Hvordan Male Baklysene Dine

Video: Hvordan Male Baklysene Dine

Video: Hvordan Male Baklysene Dine
Video: Hvordan male ytterdør - Trinn for trinn 2024, September
Anonim

En av de mest fasjonable trendene innen baklys (lamper) innstilling er fargen. De mest populære fargene er svart eller kroppsfarge. Men ikke velg rød eller oransje - dette er misvisende for andre trafikanter og kan føre til en nødsituasjon.

Hvordan male baklysene dine
Hvordan male baklysene dine

Det er nødvendig

  • - industriell tørketrommel;
  • - spraymalingskanne;
  • - tetningsmiddel;
  • - skrutrekkere;
  • - hansker.

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du starter noe arbeid, koble den negative kabelen fra den tilsvarende batteripolen. Koble ledningene fra baklysene (lysene) og fjern dem deretter. Følg instruksjonene for å reparere bilen din. Neste trinn er å demontere baklysene.

Steg 2

Moderne billykter er montert på tetningsmiddel. For å løsne glasset med slike frontlykter fra kroppen, må du varme det opp grundig med en industriell hårføner langs kroppen / glasslinjen. Dette vil smelte tetningsmassen som holder dem sammen. For å gjøre dette, sett bryteren på hårføner til en temperatur på 300 grader og varm opp leddsleddet forsiktig, og hold hodelykten i en avstand på 2-3 cm fra hårfønerens munnstykke. Hold hårfønerens hastighet jevn og konstant. I løpet av 5-7 minutter er det nødvendig å gå minst 5 ganger rundt hele omkretsen av forbindelsen.

Trinn 3

Når tetningsmassen har smeltet, løsner du kabinettet og glasset forsiktig uten å bruke for mye kraft. Lirk med en skrutrekker om nødvendig. Rengjør overflaten på kontakten straks før restene før tetningsmassen stivner. Demonter hodelykten til dens bestanddeler: pærer, reflektorer og deres rammer (underlag). Hvis reflektorene og deres underlag er laget i ett stykke, må du dekke overflatene til reflektorene med maskebånd. Bare maling underlag.

Trinn 4

Forbered reflektorrammer for maling. For å gjøre dette, rengjør dem med slipepapir. Avfett deretter overflatene med aceton, bensin eller en spesiell væske. Forbered 1-2 bokser emalje av ønsket farge. Rist dem grundig i 1-2 minutter før du bruker dem. Spray for første gang på overflaten av en ubrukelig gjenstand for å fjerne fremmedlegemer fra kanndysen.

Trinn 5

Ved maling av underlag, spray i en avstand på 20-30 cm fra overflaten som skal males. Mal refleksrammer på begge frontlysene samtidig for å unngå mulige fargeforskjeller. Beveg boksen jevnt, med lav og konstant hastighet, enten i en rettlinjet retning, eller gjør sirkulære bevegelser i en virvlende spiral. Etter at du er ferdig med malingen, må du tørke underlagene grundig og ta tiltak for å forhindre at støv kommer inn i den nye malingen.

Trinn 6

Etter at tørking er fullført, sett sammen frontlysene igjen. Plasser alle gjengede forbindelser på et tetningsmiddel for å unngå at skruene løsner fra vibrasjoner. Lim i dette tilfellet kroppen og glasset med et tetningsmiddel langs skillelinjen. Klem på frontlyshuset og glasset og fest det på denne måten. Vent på tiden som er angitt i instruksjonene for tetningsmassen, som er nødvendig for å herde. Bare installer baklysene på bilen, koble ledningene til dem og sjekk at de fungerer.

Anbefalt: