Hvordan Velge Et Lettmetallfelg

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Et Lettmetallfelg
Hvordan Velge Et Lettmetallfelg

Video: Hvordan Velge Et Lettmetallfelg

Video: Hvordan Velge Et Lettmetallfelg
Video: Hvordan legge parkettgulv? 2024, September
Anonim

Hjulene kan være stål (stemplet) og lettmetall. Nylig har lettmetallfelger blitt utbredt, som preges av estetikk og slående design, som gjør at de kan understreke bilens individualitet.

Hvordan velge et lettmetallfelg
Hvordan velge et lettmetallfelg

Bruksanvisning

Trinn 1

Tildel støpte og smidde lettmetallfelger. Smidde har høy styrke, men dette reduserer antall mulige design på grunn av den kompliserte behandlingen av felgene, så det er ikke noe bredt spekter av slike felger. Alufelger, tvert imot, har mindre styrke, og kan til og med sprekke av en kraftig støt. Men populariteten deres er høy på grunn av det rike antallet design, størrelser og farger. Alle kan finne etter deres smak.

For å bestemme hvilke parametere det innkjøpte lettmetallfelgen til bilen skal ha, kan du bruke flere metoder.

Steg 2

Se på merkingene på innsiden av platen etter at du har fjernet platen fra bilen. Etter at du har kjøpt hjulene, må du prøve dem på før du “setter på” dekkene. Platen er plassert på bilen og det blir visuelt sjekket om platen fester seg til tykkelsen og om platen strekker seg for langt utover.

Hvordan velge et lettmetallfelg
Hvordan velge et lettmetallfelg

Trinn 3

Ta kontakt med en biltjeneste eller et bilforhandler hvilke lettmetallfelger som passer for ditt bilmerke. Faktoren for inkompetanse er imidlertid mulig her, fordi selgeren kanskje ikke er en tilstrekkelig kvalifisert spesialist i denne saken, derfor er det bedre å dobbeltsjekke denne informasjonen eller spørre andre steder.

Trinn 4

Til slutt kan du finne informasjon om diskene som passer til maskinen din i forskjellige guider, for eksempel på Internett. I sistnevnte kan du også umiddelbart se på alle slags design av lettmetallfelger til bilen din, finne ut hvor butikkene nærmest deg er som selger slike hjul, eller bestille dem via Internett.

Anbefalt: