Hvordan Fjerne Lim Fra Farging

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Fjerne Lim Fra Farging
Hvordan Fjerne Lim Fra Farging

Video: Hvordan Fjerne Lim Fra Farging

Video: Hvordan Fjerne Lim Fra Farging
Video: Fjernelse af klister fra malertape 2024, Kan
Anonim

Det er tider når du trenger å fjerne fargen fra bilvinduene. Men hvis du fjerner feil, kan du skade interiøret på kupeen og dørene, og det er også et lag med lim som er ganske problematisk å vaske. Velg kun velprøvde metoder for å fjerne fargetone.

Hvordan fjerne lim fra farging
Hvordan fjerne lim fra farging

Det er nødvendig

  • - hårføner;
  • - vindusvasker;
  • - en fille;
  • - børste;
  • - Vaskemiddel;
  • - blad;
  • - en skarp kniv.

Bruksanvisning

Trinn 1

Varm opp filmen med en hårføner. Dette vil hjelpe deg med å enkelt fjerne fargen sammen med limet. Bruk en hårføner for konstruksjonen, men hvis den ikke er for hånden, vil en vanlig gjøre det. I dette tilfellet bør du ikke bruke en temperatur høyere enn førti grader - på denne måten kan du smelte filmen. Prøv å varme opp filmen jevnt, ta den forsiktig opp med et blad og fjern den.

Steg 2

Hold hårføner borte fra plastdeler, du trenger ikke presse den tett mot glasset, da den kan bli skadet eller til og med sprukket. Hvis alle handlinger utføres riktig, vil det være en minimumsmengde lim på glasset etter at filmen er fjernet.

Trinn 3

Bruk en barberhøvel til å kutte av det gjenværende limlaget, mens du er forsiktig så du ikke klør på overflaten på glasset. Du kan også prøve å tørke av limlaget med vaskemidler. Fete stoffer er perfekte, aceton kan brukes. Men husk at aceton har en sterk og ubehagelig lukt, og hvis den kommer på andre deler av bilen, kan den flekke. Spesiell forsiktighet og oppmerksomhet er nødvendig når du bruker løsemidler.

Trinn 4

Påfør en løsning av vaskemiddel og vann på det gjenværende limet og vent til det tørker helt. Dekk deretter hele overflaten med skum igjen, og tørk av limet med et "grovt" materiale. Tørk av glasset med en ren klut.

Anbefalt: