Hvordan Levere Bil Fra Tyskland

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Levere Bil Fra Tyskland
Hvordan Levere Bil Fra Tyskland

Video: Hvordan Levere Bil Fra Tyskland

Video: Hvordan Levere Bil Fra Tyskland
Video: Hjemtag din bil fra Tyskland 2024, Juli
Anonim

Tyske biler regnes som en av de beste i verden, og driftsforholdene i Tyskland er nær ideelle. Det er ikke overraskende at de fleste av dem som vil kjøpe bruktbil, pleier å kjøpe den her til lands. En av de viktigste stadiene av kjøpet er levering av bilen fra kjøpsstedet til stedet for fremtidig bruk.

Hvordan levere bil fra Tyskland
Hvordan levere bil fra Tyskland

Bruksanvisning

Trinn 1

En av de vanligste tidligere metodene er å kjøre bil alene. Dette er den dyreste måten å levere en bil på, både i tilfelle selvoppfyllelse, og når du bestiller denne tjenesten til en fergesjef. Samtidig tar ikke den innleide sjåføren seg av bilen gjennom hele 2500 km på banen, og klemmer ut maks hastighet. I løpet av de siste årene, når du kjører til Polens territorium, kommer ikke biler inn og krysser fergen.

Steg 2

Kostnaden for denne typen levering består av kostnadene ved transittnummer, forsikring, eksportregistrering. I tillegg inkluderer dette drivstoffkostnader, avgifter til grenseovergang og måltider under transport. Den innleide fergemannen tar ekstra betaling for tjenesten og penger for returbilletten. Totalt går opp til 2000 euro.

Trinn 3

Billeveranse med ferge reduserer kostnadene for prosessen med ca. 25%. Utgiftene består av en flybillett til Tyskland, en ferjebillett, mat og reiser fra St. Petersburg. Vanskeligheten med denne metoden ligger i passering av St. Petersburgs toll (en stor strøm av mennesker som ønsker å reise til Finland og komme tilbake fra dit) og ferge fra St. Petersburg.

Trinn 4

Kjørelengden som mottas av bilen er sammenlignbar med leveransen alene. I tillegg er veien fra den nordlige hovedstaden av dårlig kvalitet, og sannsynligheten for å bli skadet av steiner er høy.

Trinn 5

Levering med biltransportør avhenger sterkt av planen for deres bevegelse. Leveringstiden økes betydelig på grunn av behovet for å vente til biltransportøren henter alle bilene som er bestilt for levering i hele Tyskland. Med mindre selvfølgelig salgsselskapet tar seg av å løse dette problemet på forhånd.

Trinn 6

På den positive siden er det ingen køer for biltransportører når de krysser grensen og forsikring av alle leverte biler. Leveringskostnadene avhenger sterkt av transportørens arbeidsmengde, antall biler som er bestilt av en kunde og årstiden. Biler leveres i containertilhengere utstyrt med spesialnett.

Anbefalt: