Hvor å Leie Bil For Lagring

Innholdsfortegnelse:

Hvor å Leie Bil For Lagring
Hvor å Leie Bil For Lagring

Video: Hvor å Leie Bil For Lagring

Video: Hvor å Leie Bil For Lagring
Video: SCP Cartoon Cat er i fortiden! Hadde bare spillskurker vært tidligere! I det virkelige liv! 2024, September
Anonim

Å ha en privat bil, står eieren konstant overfor problemet med parkering. Dette spørsmålet er spesielt akutt når det er nødvendig å reise på forretningsreise. Å sette under vinduer er ikke det beste og sikreste alternativet: de kan fjerne hjulene eller knuse vinduet, eller enda verre - stjele en bil. Det er bare en vei ut - å gi bilen til lagring.

Hvor å leie bil for lagring
Hvor å leie bil for lagring

Bruksanvisning

Trinn 1

Bevoktet garasjekooperativ. Det mest praktiske og billigste alternativet. Du kan kjøpe din egen garasje, eller du kan leie den. Å kjøpe og leie garasjekooperativer i russiske byer har forskjellige kostnader. I Moskva er gjennomsnittet: kjøp - 1 million 300 tusen rubler, leie per måned - opptil 10 tusen rubler. I Voronezh er den gjennomsnittlige kjøpesummen fra 1200 000, leie - fra 700 rubler. Å kjøpe en garasje bør være laget av stein, siden jernkonstruksjoner ofte blir revet av myndighetene.

Steg 2

Parkeringsplasser. Det er enkeltnivå og flernivå, underjordisk og over bakken. Alternativet er dyrere og mer pålitelig, siden her, i tillegg til å beskytte bilen, utføres både fullstendig rengjøring og vasking. Innendørs parkering i Moskva koster 60-80 rubler per time; i Kazan - 20 rubler per time og fra 4 til 8 tusen per måned.

Trinn 3

Parkeringsplasser. Det er tre typer: betalte, gratis og økologiske parkeringsplasser. Betalt er de som er i et strengt begrenset område og under beskyttelse. Disse inkluderer "Alfa-Plus", Don - In Rostov-on-Don. "Parkering" i Chita. Gratis parkering er tilgjengelig i nærheten av stedet som kreves av bileieren. Slike parkeringsplasser finnes i alle byer i Russland. De ser ut som en lekeplass med malte steder for biler. Økologisk - dette er parkeringsplasser midt i grøntområdet. Ligger i Moskva. Kostnaden deres er 50 tusen rubler per måned.

Trinn 4

Det er tider når det er presserende behov for penger. Auto pawnshops kommer til unnsetning. De tar en bil en stund og gir penger i retur. Etter en viss periode returneres pengene med renter til pantelåsen, og bilen returneres til eieren. For eksempel er det i Krasnodar to slike institusjoner: "Avtolombard Krasnodar" og "Profit". Satsen i den første er 0,5%, i den andre - 1%. Pengene blir betalt til bileieren basert på takstverdien av bilen, nær markedsverdien. Termen for utstedelse av lån er fra 6 måneder til et år, avhengig av hvor bilen ligger: på parkeringsplassen til pantelåsen eller hos eieren.

Anbefalt: