Bilpolering

Bilpolering
Bilpolering

Video: Bilpolering

Video: Bilpolering
Video: SÅ POLERAR DU BILEN - ENKEL GUIDE 2024, Juli
Anonim

Alle vet at det er like viktig å polere bilen for eieren som den tekniske tilstanden. Vanning av bilen gir bilen et nytt utseende. Polering utføres i flere trinn.

Bilpolering
Bilpolering

1) Klargjøre bilen

Klargjøring av bilen for polering består i å vaske bilen og holde temperaturen. Bilen bør vaskes grundig, for hvis du ikke gjør dette, kan du ødelegge alt arbeidet ditt. Hvis du holder temperaturen riktig, kan du jobbe i fred. Det er slike tilfeller at de polerer en bil i det fri, under solvarmen kommer alt ut fra under fjellet. Bilen varmes opp og når du bruker riper, brenner du hendene, eller når polering av poleringspasta tørker.

2) Tegne små merker

Små merker er laget med sandpapir. I dette tilfellet bør du vite at tegningen av riper med sandpapir gjøres med vann. 2000 korn sandpapir vil tillate deg å påføre den minste risikoen. Du kan også bruke 2500 korn. Skrapingen gjøres til belegget er matt. Det er verdt å huske at det er nødvendig å gå over hele delen i en sirkelbevegelse og tørke den med jevne mellomrom. Når du har tørket delen tørr, vil du se feilene dine, og du må ta risiko på de ikke anvendte stedene.

3) Vanning i flere trinn

Polering gjøres alltid i 4 trinn:

1) Polering med lim ref. 893 153.

2) Polering med lim ref. 893 154.

3) Polering med lim ref. 893 155.

4) Håndpolering Ref. 893 0126.

Polering fungerer som sandpapir, bare merkene påføres så fint at de rett og slett ikke kan sees med det blotte øye. Dermed viser belegget glansen på bilen.