Hvordan Tegne Trafikkregler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Tegne Trafikkregler
Hvordan Tegne Trafikkregler

Video: Hvordan Tegne Trafikkregler

Video: Hvordan Tegne Trafikkregler
Video: Hvordan tegne en bamse for barn | Teddy Bear Easy Draw Tutorial 2024, September
Anonim

Trafikkregler må følges av alle. Det er de som bestemmer prioriteten til kjøretøy på veien og lærer hvordan man skal kjøre riktig. Hvordan tegner du disse reglene?

Hvordan tegne trafikkregler
Hvordan tegne trafikkregler

Det er nødvendig

  • - albumark;
  • - blyant;
  • - viskelær;
  • - maling.

Bruksanvisning

Trinn 1

Velg først en bestemt trafikkregel. Det er enormt mange av dem. For hver gruppe regler er det visse elementer, for eksempel trafikklys, trafikkontroller, veiskilt, stier, etc. Finn den rette for deg.

Steg 2

Skiss ut omrissene med en blyant. Først definerer du horisontlinjen, og start fra den og plasser alle elementene i trafikkregelen. Hovedelementet i alle tilfeller er veien. Plasser den nesten over hele bredden av landskapsarket, og tegn veggrensene med to parallelle linjer.

Trinn 3

Tegn nå kjøretøyene. Tegn dem i henhold til deres kategori, dvs. en lastebil skal være større enn en bil eller motorsykkel, men mindre enn et tog. Detaljene av kjøretøy kan hoppes over. Tegn dem mer sketchy enn realistiske.

Trinn 4

Tenk på kjøreretningen når du plasserer kjøretøy. Hvis du tegner trafikkregler fra førerens synspunkt, så ta hele tegningen i en ramme som symboliserer den synlige delen av bilen, de samme stolpene foran.

Trinn 5

For å skildre den påslåtte, tegne en trekantlignende form med toppunktet som stikker ut fra frontlykten, og bunnen av den vil være i form av skarpe hjørner. Mal over formen med varme gule toner.

Trinn 6

Legg til små detaljer, uten hvilke regelen ville være ufullstendig. Dette er veiskilt. Vær oppmerksom på at skiltene i figuren må plasseres i samsvar med standardene for installasjon, dvs. de må være godt synlige, ikke maskert eller overlappet av noe, inkl. og tregrener og hus. Tegn skiltene så nøyaktig som mulig.

Trinn 7

Farg på tegningen. Fremhev hovedelementene. Tegn kjøretøy i forskjellige lyse farger. Farg veiskiltene i henhold til de virkelige bildene. Ikke rot tegningen med unødvendige detaljer.

Anbefalt: