Hvordan Kjøpe Bil I Estland

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe Bil I Estland
Hvordan Kjøpe Bil I Estland

Video: Hvordan Kjøpe Bil I Estland

Video: Hvordan Kjøpe Bil I Estland
Video: Selge bruktbil? Inspeksjon - EPISODE 2 2024, September
Anonim

Det blir vanskeligere og vanskeligere å kjøpe en utenlandsk bil i utlandet med den påfølgende importen til Russland. De innførte tollendringene, og skaffe et sertifikat for en brukt bil, øker til slutt kostnadene for brukte biler. Hovedårsaken til at du fortsatt bør kjøpe en bil i Estland er å kjøpe en modell som ikke selges i Russland i normal tilstand.

Hvordan kjøpe bil i Estland
Hvordan kjøpe bil i Estland

Bruksanvisning

Trinn 1

Det er to måter å kjøpe en utenlandsk bil i utlandet. Den første er at du kjører bilen selv og løser alle problemene selv. Den andre måten er å ansette en "ferjeman", en spesialist som vil ta seg av alle problemene knyttet til kjøp, levering og fortolling. Du kan også kontakte et bilfirma som spesialiserer seg på å kjøpe biler i utlandet.

Steg 2

Alle alternativene har sine fordeler og ulemper. Så hvis du går selv, har du muligheten til å velge en bil selv og inspisere den grundig før du kjøper. Hvis du bruker tjenestene til et spesialisert destillasjonsfirma, får du noen garantier.

Trinn 3

Når du bruker tjenestene til "ferjemenn" vil du pådra deg ekstra kostnader. Imidlertid lønner de seg i de fleste tilfeller ved å spare tid. Sørg for å lage en kontrakt for å beskytte deg mot mulige problemer. Skriv inn vilkårene for kjøp av bil, pris, modell, alder og utstyr, mengden kontantinsentiver til mellommannen.

Trinn 4

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en bil på egenhånd, må du om nødvendig utstede pass for turen på forhånd - visum. Du bør ikke gå inn i det ukjente. Lagre på noen få adresser og avtale med selgerne to dager før avreise. Bruk tjenestene til en anerkjent forhandler for å være sikker på bilens stamtavle og “rettferdige” kjørelengde.

Trinn 5

Begynn inspeksjonen av bilen med en servicebok. Sørg for å være oppmerksom på hvilke frimerker som er i den. Dette skal ikke være merker fra samme salong. Se på målingene av kompresjonen av sylindrene, vurder kroppens tilstand. Forsikre deg om at motoren går stille.

Trinn 6

Sjekk databladet. Antall eiere registrert i det er også viktig. Vær oppmerksom på perioden med teknisk inspeksjon. Hvis den utløper, vil bilen være vanskeligere å overhale. Husk å skrive to salgskontrakter: deg selv og selgeren.

Trinn 7

Den kjøpte bilen må fortolles. Det er to måter. Hvis importen er registrert for en person - til en enkelt tollsats. Hvis importen foretas til en juridisk enhet - i henhold til den samlede tollbetalingen.

Trinn 8

Når den importeres etter den første metoden, avhenger avgiftsbeløpet av motorens volum. I det andre tilfellet - ikke bare på motorens volum, men også på kraften, til og med typen, samt tollverdien til kjøretøyet. Husk at alle importerte utenlandske biler er delt inn i 3 alderskategorier: alder opp til 3 år, fra 3 til 5 og over 5 år. Hver kategori har sine egne regler for beregning av avgiften, les dem på nettstedet til tollvesenet.

Anbefalt: