Hvordan Kjøpe Bil I Avdrag

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe Bil I Avdrag
Hvordan Kjøpe Bil I Avdrag

Video: Hvordan Kjøpe Bil I Avdrag

Video: Hvordan Kjøpe Bil I Avdrag
Video: Seks tips før du skal kjøpe bruktbil 2024, September
Anonim

Mange drømmer om å kjøpe bil, men ikke alle har råd til det på grunn av de høye kostnadene. Og her kommer avdrag og billån til unnsetning, som er designet for å løse problemet med mangel på penger i en del av befolkningen. Du må imidlertid være godt kjent med alle de forskjellige utlånsalternativene for å få avdrag på virkelig gunstige vilkår.

Hvordan kjøpe bil i avdrag
Hvordan kjøpe bil i avdrag

Bruksanvisning

Trinn 1

Dusinvis av banker tilbyr et bredt utvalg av billånstjenester til forskjellige priser. Hver dag blir vilkårene for lånet mykere, men jo flere banker, jo flere forskjellige alternativer vil det være. På et sted kan du for å behandle en søknad om bil bare presentere et par dokumenter, og på et annet sted må du sende inn mange forskjellige tilleggssertifikater. Så det første aspektet ved utlån du må ta hensyn til, er dokumentene som kreves for å få en avdragsplan.

Steg 2

Den neste viktige parameteren er tidspunktet for å ta en beslutning om utstedelse av et billån. Noen banker vurderer søknaden umiddelbart, mens andre ber om å vente lenge, noen ganger opptil to uker. For mange er den viktigste parameteren utlånsrenten. Du bør imidlertid være oppmerksom på forskjellige "provisjonsgebyrer" og tilleggsbetalinger, hvis beløp kan overstige selve låneprosenten betydelig.

Trinn 3

Jo lettere det er å ta opp et lån, jo mer betaler du for bruken. For å beregne kostnaden for avdragsplanen, se på økningen i prisen på den valgte bilen. Hver bank beregner betalinger på sin egen måte, så skriv først ned alle betalingene dine for hver måned, og bare legg deretter sammen de resulterende tallene og avgjør hvor forholdene er mer lønnsomme. Noen banker, ved å senke renten, legger til ekstra penger, for eksempel for å betjene et lån.

Trinn 4

Vær oppmerksom på at mange banker krever ekstra bilforsikring i henhold til CASCO- og OSAGO-programmene. Dette gir ca 10-12% til lånekostnadene, selv om kostnadene for forsikring direkte avhenger av verdien på bilen.

Trinn 5

Når du velger et billån, må du lese vilkårene i avtalen i detalj før du signerer den, og ikke etter. Dokumentet må beskrive alle vilkårene for lånet og oppgi full rente, samt kostnaden for selve maskinen.

Anbefalt: