Hvordan Kjøpe Bil I Finland

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe Bil I Finland
Hvordan Kjøpe Bil I Finland

Video: Hvordan Kjøpe Bil I Finland

Video: Hvordan Kjøpe Bil I Finland
Video: Ja, vi elsker camping | Erik får ikke opp vinduet i regnet | discovery+ Norge 2024, September
Anonim

Når du kjøper et kjøretøy i Finland, er det for det første nødvendig å registrere det for å motta midlertidige bilskilt for ferge, og for det andre for å sikre at kjøretøyet har bestått den tekniske inspeksjonen.

Hvordan kjøpe bil i Finland
Hvordan kjøpe bil i Finland

Det er nødvendig

  • - pass
  • - arbeidskontrakt;
  • - førerkort.

Bruksanvisning

Trinn 1

Kjøp brukte og nye biler på bilforhandlere, vanligvis i utkanten av byen. Ikke glem at en brukt bil ikke er underlagt skattefri rabatt når du planlegger kjøpet, så det kan være mye dyrere enn en ny. Du vil motta lisensplater for ferge i en dag.

Steg 2

I Finland, selg din brukte bil direkte i utstillingslokalet i bytte mot en ny modell, som kan telles som forskuddsbetaling.

Trinn 3

Kjøp en ny bil eller en brukt bil på kreditt hos et hvilket som helst salgssted i Finland. I dette tilfellet vil du vanligvis motta mer akseptable lånebetingelser. Det tar omtrent 10 minutter å behandle et lån og fylle ut alle papirene for et lån, en bilforsikring.

Trinn 4

Kjøp en bil fra et selskap i avdrag, da et overbetaling i 2 år for 150 euro er mye lavere enn et lån til samme beløp. Fyll ut alle dokumentene på stedet, og du kan bli tilbudt å bytte bil til en dyrere. Årsaken til dette er som følger - banken utsteder lån bare opp til 5000 euro. Deretter må du betale forskjellen, også på kreditt - størrelsen avhenger av hvor mange kilometer det vil være på hastighetsmåleren til bilen din den gangen.

Trinn 5

Som i alle andre kommersielle områder blir bilkjøp i Finland i økende grad utført over Internett. Gå til populære nettbutikker i dette landet. Slike detaljistfasiliteter tilbyr som regel det samme brede spekteret av bilsalgstjenester som bilforhandlere som er godt kjent for russerne. Søk på Internett etter nettstedene til store bybilforhandlere - for eksempel: https://globalautousa.com/component/option, com_wrapper / Itemid, 8 /. Sjekk ut listen over tilbudte tjenester og priser der uten å forlate hjemmet ditt.

Anbefalt: