Hvordan Velge Og Kjøpe Bil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Og Kjøpe Bil
Hvordan Velge Og Kjøpe Bil

Video: Hvordan Velge Og Kjøpe Bil

Video: Hvordan Velge Og Kjøpe Bil
Video: Hvordan velge din perfekte bobil? 2024, Juni
Anonim

Valget av biler, både nye og brukte, er enormt på markedet. Og ikke å gå seg vill i denne overflod vil hjelpe sunn fornuft og en praktisk tilnærming til å velge bil. Ikke gi etter for det første ønsket om å kjøpe bilen du liker, studer nøye alle fordeler og ulemper med "jernhesten".

Hvordan velge og kjøpe bil
Hvordan velge og kjøpe bil

Bruksanvisning

Trinn 1

Kjøp akkurat den bilen du liker og trenger. Selv om en nabo roser "svelgen", betyr ikke dette at en slik bil passer deg. Alle bileiere har sine egne utvalgskriterier og sine egne konsepter om kvalitet og komfort. Og når han blir spurt om han er fornøyd med bilen, vil en sjelden person svare på at han dessverre tok feil med valget. Mest sannsynlig vil de fortelle deg de åpenbare fordelene med denne bilen, men de vil være stille om ulempene.

Steg 2

Les mer eller mindre objektiv informasjon i bilpublikasjoner og nettsteder. Men selv der er det ikke alltid mulig å skaffe omfattende informasjon. Testkjøringsdata kan variere betydelig, fordi testingen utføres av forskjellige personer, med forskjellige kjøreferdigheter, under forskjellige forhold. Du kan for eksempel ikke sammenligne en testkjøring av en ny bil med det samme, men allerede med høyt kjørelengde. Sørg for å kjøre en slik bil før du kjøper.

Trinn 3

Ta hensyn til de tekniske egenskapene, og ikke til maskinens utstyr med forskjellige tilleggsalternativer. Noen ganger kan en utvidet kraftpakke ta kjøperen bort fra en ydmyk motor og mangel på sikkerhetssystemer. På en bruktbil, se ikke på det fancy alarmsystemet og et nytt batteri, men på tilstanden til motoren, fjæringen og karosseriet.

Trinn 4

Kjøp en ny bil fra autoriserte forhandlere. Bare i salongen til en autorisert forhandler kan du velge en bil i hvilken som helst farge og konfigurasjon på lager eller bestilling. I tillegg vil du motta service, gaver ved kjøp, deltakelse i bonusprogrammer og kampanjer.

Trinn 5

Sjekk bruktbilen i et uavhengig teknisk senter for mulige skjulte problemer. Hvis du kjøper en bruktbil i et showroom, vil lederen gi deg et diagnosekort. Men husk at du bare kan returnere en defekt bil til en juridisk enhet. Dette betyr at å ha kjøpt en bil fra en privatperson og ha oppdaget en alvorlig teknisk funksjonsfeil, kan du returnere bilen og få pengene dine bare gjennom domstolene. Bilforhandlere kan ta en slik bil tilbake basert på resultatene av teknisk ekspertise.

Anbefalt: