Hvordan Lage Diesel

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Diesel
Hvordan Lage Diesel

Video: Hvordan Lage Diesel

Video: Hvordan Lage Diesel
Video: $50 Water Turbine-5 kilowatt hrs/day - Open Source, DIY 2024, Juni
Anonim

Med vinterkulda er eierne av dieselbiler, som ingen andre, veldig oppmerksomme på kvaliteten på diesel som selges i detaljhandelsnettverket. Når omgivelsestemperaturen synker under +5 grader over natten, og det fremdeles er sommerdiesel i tanken, kan problemet med å starte dieselmotoren om morgenen allerede oppstå.

Hvordan lage diesel
Hvordan lage diesel

Nødvendig

Depressor og dispergeringsmiddel

Bruksanvisning

Trinn 1

En av metodene for å overvinne denne situasjonen er å tilsette deprimerende dispergerende tilsetningsstoffer i drivstoffet for å lage diesel fra "sommer" - "vinter", som ikke mister egenskapene selv ved en omgivelsestemperatur på minus 15 minusgrader.

Hvordan lage diesel
Hvordan lage diesel

Steg 2

I mange handelsorganisasjoner kan du bli kjent med reklamemateriell relatert til tilsetningsstoffer, som når de tilsettes drivstoff, gjør sommerdiesel - vinter. Anbefalingene sier at tilsetningsstoffer kan tilsettes ved temperaturer opp til + 5 grader. Men en slik uttalelse, for å si det mildt, villeder bileiere.

Trinn 3

Fordi det er mulig å tilsette et kjemisk tilsetningsstoff bare til gjennomsiktig diesel, og til et overskyet, der parafinkrystalliseringsprosessen allerede har begynt, er det ikke mulig. En slik handling vil føre til helt motsatt effekt. Paraffinkrystaller vil legge seg til bunnen av drivstofftanken, i området for drivstoffinntaket, og parafinen vil tette drivstoffledningen og det fine filteret slik at eieren ikke har noe annet valg enn å flytte bilen til en varm garasje i opptil flere timer.

Anbefalt: