Hvordan Lage Oppvarmede Vindusviskere

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lage Oppvarmede Vindusviskere
Hvordan Lage Oppvarmede Vindusviskere

Video: Hvordan Lage Oppvarmede Vindusviskere

Video: Hvordan Lage Oppvarmede Vindusviskere
Video: Ошибки в сантехнике. Вводной узел в квартиру. 2024, September
Anonim

Oppvarmede vindusviskere øker bekvemmeligheten ved å bruke bilen om vinteren ved raskt å varme opp frontruten og frigjøre den fra snø og is, samt hindre at vindusviskerne fryser til glasset.

Hvordan lage oppvarmede vindusviskere
Hvordan lage oppvarmede vindusviskere

Nødvendig

nikromtråd, ledninger, syl, tang, kniv, loddejern

Bruksanvisning

Trinn 1

For selvoppvarming av vindusviskerne, velg en modell av viskere som har et gjennomgående hull i gummibåndet og en plastprofil for å feste dette båndet.

Steg 2

Bruk en nikromtråd med en diameter på 0,3 mm som varmeelement med en lengde lik to lengder på vindusviskerne. Varmeelementet må være flatt for at viskeren skal feste seg godt til glasset. Hvis varmeelementet tas fra varmespiralen, må det justeres. For å gjøre dette, skyv spiralen over sylten og trekk ut ledningen med tang. Varm rødvarm på noen måte og avkjøl.

Trinn 3

Klipp av ledningen et arbeidsstykke som er like langt som viskeren pluss 100 mm. Bøy denne enden lik 100 mm. Installer den lange enden av ledningen inne i det gjennomgående hullet på viskeren, og med den korte enden stikker du inn gummielementet slik at ledningen ikke under noen omstendigheter nærmer seg adapteren som er installert på profilen.

Trinn 4

Trekk forsiktig i begge ender av ledningen til den er satt helt inn i gummi-viskerelementet. Vær spesielt forsiktig i sluttfasen. Ikke vri ledningen. I stedet for vridning er det mulig å ødelegge eller utbrente varmeelementet. Ved en bøyd ende av ledningen lager du en løkke og legger på isolasjonen med en passende diameter. Sløyfen er nødvendig for å kompensere for temperaturdeformasjonene til gummien og varmeelementet. Midt i plastprofilen lager du to hull for varmeutløpet.

Trinn 5

Sett endene på varmeelementet inn i profilen og sett på gummibåndet. Bøy endene på varmeren og loddet med loddesyre. Samtidig lodder du en ledning med et tverrsnitt på 2x0, 2 20 cm lang. Beskytt loddepunktet med et limt kutt av profilen. Lodd en 2x0, 35 ledning 1,5 m lang til ledningen 2x0, 2. Lukk loddepunktet med et varmekrympbart rør. Plasser strømkontakten på ledningens frie ende.

Trinn 6

Koble til gjennom sigarettenneren. Før ledningene gjennom motorrommet og fest dem med metallfester til bakveggen i motorrommet. Bruk dette festet til å koble bakken.

Anbefalt: