Hvordan Installere Sentrallås

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Sentrallås
Hvordan Installere Sentrallås

Video: Hvordan Installere Sentrallås

Video: Hvordan Installere Sentrallås
Video: Как правильно нанести тефлоновую ленту 2024, Juni
Anonim

Sentrallås er et sett med mekanismer som kalles aktuatorer og metallstenger for å parre aktuatorene med stengene til dørlåsene. Settet inkluderer også elektriske ledninger for tilkobling til alarmenheten. Sentrallåsen kan installeres på få timer.

Hvordan installere sentrallås
Hvordan installere sentrallås

Nødvendig

  • - et sett med plastklemmer for å feste huset
  • - selvskruende skruer
  • - et sett med verktøy (skrutrekkere osv.)

Bruksanvisning

Trinn 1

Å installere en sentrallås på en bil selv krever tekniske ferdigheter, romlig tenkning og nødvendige verktøy. Installasjonen av låsedelene innebærer fjerning av dørlisten, derfor er det nødvendig å ha et sett med plastlåser for å feste trimmen, siden disse delene er engangs og må byttes ut.

Steg 2

Når dørbekledningen og støvskyggen er fjernet, inspiser du døren og velg et sted å installere aktuatoren. I dette tilfellet er det nødvendig å ta hensyn til bevegelsen av glasset og vindusmekanismen. Det kan være nødvendig å produsere en brakett for riktig romlig orientering av aktuatoren.

Trinn 3

Døraktuatoren er festet med selvskruende skruer. Etter installasjon må du parre den med dørlåsestangen, som er ansvarlig for å heve og senke dørlåsknappen. Den medfølgende stangen har en klemme i den ene enden for å feste den til låsestangen og er spesielt designet for å passe på plass. Stangen kan bøyes for å redusere lengden og / eller endre handlingsplanet. Sjekk fremdriften til paringsdelene sammen. Slaget skal være glatt og lett.

Trinn 4

Før ledningen og fest den til døren med plastklemmer. Før ledningen gjennom det bølgede røret, som er plassert mellom døren og søylen i hengselområdet og tjener til å beskytte ledningen mot gnagsår. Koble ledningen til alarmenheten i henhold til vedlagte diagram.

Trinn 5

Etter å ha sjekket funksjonaliteten til de mekaniske og elektriske delene, monter dørbekledningen i omvendt demonteringsrekkefølge.

Anbefalt: