Hvordan Rengjøre Lettmetallfelger

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Rengjøre Lettmetallfelger
Hvordan Rengjøre Lettmetallfelger
Anonim

Etter en kort periode med bruk mister overflaten på nye lettmetallfelger glansen. Smuss, støv, tjære, salt, pukk og andre eksterne faktorer fører til ødeleggelse av lett legering på hjulene på bilen.

Hvordan rengjøre lettmetallfelger
Hvordan rengjøre lettmetallfelger

Nødvendig

  • - lettmetallfelger;
  • - bilsjampo;
  • - svamp;
  • - vaskemidler for pleie av bilfelger;
  • - bilvoks;
  • - mykt lommetrøkle.

Bruksanvisning

Trinn 1

Vær oppmerksom på at levetiden til bilhjul er direkte avhengig av hvordan du tar vare på dem. Rengjør lettmetallfelgene annenhver uke og en gang i uken om vinteren. Bruk bilsjampo og svamp, og skyll først utsiden av platen med varmt vann. Bruk så mye vann for å fjerne smuss inne i eikene som vil skade belegget på hjulene dine.

Steg 2

Les instruksjonene for bruk av rengjøringsmidler. Vanlige husholdningskjemikalier kan være etsende på belegg av lettmetallfelger og skade det. Bruk spesielle pleieprodukter for lettmetallfelger.

Trinn 3

Husk at profilblandinger som inneholder hemmere reduserer korrosjonen betydelig. Påfør rengjørings-, vaske- og poleringsmidler på overflaten med passende materialer. Ikke bruk vaskemidler som inneholder løsemidler, syrer eller alkohol. De er i stand til å skade belegget på hjulene, festene og bremseklossene.

Trinn 4

Buff platene med en voks av god kvalitet og en myk klut for å fjerne tjære og mindre riper fra overflaten. Ikke håndter uvaskede hjul - smuss og sand skraper i metallet og det mister glansen.

Trinn 5

Rengjør fronten og baksiden av hjulene. Skyll eventuelt gjenværende rengjøringsmiddel med vann. Hvis du finner til og med en mindre defekt i belegget på platen, må du umiddelbart ta tiltak for å utelukke korrosjon. Hvis du har et hjulsett som ikke brukes til kjøring på bestemte tider av året, må du oppbevare det på et rent og tørt sted.

Trinn 6

Ikke spray skiver med høytrykksdamp, som vil ødelegge glansen. Ikke vask oppvarmede plater for å unngå flekker på metalloverflaten. Husk at det reflekterte lyset fra den lyse overflaten på hjulet og skinnene på eikene forbedrer ikke bare utseendet på hjulene, men gir også et elegant utseende til hele bilen.

Anbefalt: