Hvordan Sveise En Motorblokk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sveise En Motorblokk
Hvordan Sveise En Motorblokk

Video: Hvordan Sveise En Motorblokk

Video: Hvordan Sveise En Motorblokk
Video: Cast Iron Engine Block Repair 2024, Juni
Anonim

Utidig utskifting av kjølevæsken, som har mistet tettheten under bruk av bilen, med frostvæske av høy kvalitet, under påvirkning av negative omgivelsestemperaturer med begynnelsen av den kalde årstiden, kan føre til at den krystalliserer og tiner motorblokk.

Hvordan sveise en motorblokk
Hvordan sveise en motorblokk

Nødvendig

  • - et sett låsesmedverktøy,
  • - elektrisk sveisemaskin,
  • - spesielle elektroder

Bruksanvisning

Trinn 1

For å sveise sprekken som er dannet i sylinderblokken, demonteres motoren fra motorrommet på maskinen og demonteres helt. Fremgangsmåten er ubehagelig og tidkrevende, men den kan ikke unngås. Dette er teknologien.

Steg 2

I tilfelle bilens motor er utstyrt med en aluminiumslegeringsblokk, kan sprekken bare sveises ved hjelp av spesialutstyr. Sveising av aluminiumsdeler utføres i et argonmiljø av ansatte i en spesialisert tjeneste.

Trinn 3

Du kan prøve å sveise en blokk laget av duktilt jern i din egen garasje ved hjelp av en elektrisk sveisemaskin, ved hjelp av spesielle elektroder for denne prosedyren.

Trinn 4

Men hvis mesteren ikke har tilstrekkelig erfaring med å utføre slikt arbeid, er det bedre å pre-øve på andre deler laget av lignende materiale, og bare deretter gå videre til direkte sveising av motorblokken.

Anbefalt: