Hvordan Lære å Forstå Biler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Lære å Forstå Biler
Hvordan Lære å Forstå Biler

Video: Hvordan Lære å Forstå Biler

Video: Hvordan Lære å Forstå Biler
Video: Hvordan lage en bil av papp! | Øisteins Pappeske 2024, September
Anonim

Bilindustrien utvikler seg i et hektisk tempo. Ved første øyekast ser en bil ut som en annen. Bare denne frontlykten har vakre, og den har en enorm koffert. Hvordan lærer du å forstå biler?

Hvordan lære å forstå biler
Hvordan lære å forstå biler

Det er nødvendig

  • - utholdenhet, utholdenhet;
  • - bilmagasiner;
  • - en datamaskin som er koblet til internett.

Bruksanvisning

Trinn 1

Alle merker og modeller av maskiner har sine egne egenskaper. Men de har også nok til felles. Hvis du har et slikt ønske om å forstå biler, så fortsett! Til å begynne med, husk at det finnes forskjellige typer karosserier. Ta en titt på de viktigste: sedan (klassisk, den såkalte passasjerkroppen med tre volumer med to eller fire (seks) sidedører); kupé (to- eller tre-volum passasjerkropp med to passasjerdører); stasjonsvogn - skiller seg fra sedanen i bagasjerommet og tilstedeværelsen av den femte døren; klekkes tilbake (med andre ord, kombi - en to-volum karosseri med bakdør, designet for å frakte passasjerer eller gods). Det er mange lik som de som er oppført ovenfor.

Steg 2

Når du lærer å skille mellom de viktigste, kan du prøve å lære mer om følgende: hardtop sedan, hardtop coupe, fastback, limousine, cabriolet, phaeton, phaeton stasjonsvogn, cabover karosseri, varebil, brogam, targa, pickup. Informasjon finner du på Internett eller spesialmagasiner.

Trinn 3

Husk nå produsentene. De mest populære utenlandske bilene: Audi, Mercedes, Volkswagen, Fiat, Mitsubishi, Chevrolet, Toyota, Lexus, Renault. Det er lettere å huske bilprodusentene etter emblemene på frontdekselet (forresten, noen ganger er det en innskrift på baksiden med navnet på produsenten og modellen). Kjøp bilmagasiner og husk emblemer.

Trinn 4

Karosseriet og emblemet er bare visuelle generelle forskjeller mellom bilene. Når du har mestret dette, kan du begynne å studere de tekniske egenskapene til bilen - motorkraft, girkassetyper, girkasse. Utvilsomt er det umulig å lære å forstå biler om et par dager, så vær tålmodig. Ikke prøv å finne ut av alt på en gang. Ferdigheter kommer med tiden. Kjøp biltidsskrifter, gå til bilsider, kommuniser på forum. Det vil ta litt tid, og du vil bli en av de beste ekspertene i den moderne bilindustrien.

Anbefalt: