Hvordan Demontere Nexia-døren

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Demontere Nexia-døren
Hvordan Demontere Nexia-døren

Video: Hvordan Demontere Nexia-døren

Video: Hvordan Demontere Nexia-døren
Video: TRIKS av de GAMLE MESTERE, noe som ofte blir glemt! Nyttige tips for å jobbe! 2024, Juni
Anonim

Mange reparasjoner og vedlikehold av Nexia krever demontering av døren. Blant dem: reparasjon av dørlåser, isolasjon og lydisolasjon, glassjustering, karosserireparasjon, lakk og annet. For en fullstendig demontering av Nexia-dører kreves ingen spesialverktøy, og grunnleggende kunnskaper og ferdigheter innen bilreparasjon er nok.

Hvordan demontere Nexia-døren
Hvordan demontere Nexia-døren

Det er nødvendig

  • - skrutrekkere med flate og kryssformede kniver;
  • - ringnøkler enkle og med TORX-hoder.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å fjerne de innvendige dørlistene, trykk på festetappene på vinduslistene og fjern de. Skru deretter ut vinduets håndtak. For å fjerne koppen fra vindushåndtaket, fjern de tre skruene og deretter skruene på forsiden av front- og bakdekselet.

Steg 2

Trykk på dørbekledningen med en knyttneve på armlenet nedenfra, slik at sperrene kommer ut av dørkarmens spor. Brett så selve kledningen litt opp. Fjern de åpnede festekrokene fra sporene. Til slutt, fjern NC-kabelen, og heng selve døren ut av føringen og spaken. Koble kontaktene på bryterne og høyttaleren.

Trinn 3

Demonter vindusreguleringsmekanismen i følgende rekkefølge. Fjern først veivhåndtaket fra skaftet ved å trykke ned på festetappen og sette inn en skrutrekker under. Etter at du har fjernet grepdekselet, finn skruen under og fjern den. Fjern deretter den indre dørhåndtakskålen. Fjern to skruer til bak det fjernede håndtaket.

Trinn 4

For å fjerne dørlåsene, fjern dørstøtten fra dørbunnen ved å fjerne det ytre dørhåndtakets kontrollstang og låsetrommelen fra festeklemmene. Brett låsen på klipsene 90 grader tilbake og løsne de fire festeskruene på forsiden oppover. Skru ut de to 6 mm TORX-boltene og ta av låsen.

Trinn 5

For å fjerne det ytre dørhåndtaket, brett fjærklemmene til de to stengene som betjener dørlåsen til side. Så heng ut stengene. Fjern TORX-bolten foran på dørhåndtaket gjennom fordypningen på innsiden av døren. Gjennom dørkarmen, famlende i høyden på låsetrommelen, finn den lille låsespaken og roter den 65 grader mot bakkanten av døren.

Trinn 6

Fjern deretter dørhåndtaket ved å skyve den innover. Trekk ut nøkkeltrommelen og fjern det ytre dekorasjonspanelet ved å vri det litt. Koble fra ledningen. Når du demonterer bakdøren, må du være oppmerksom på at det ytre håndtaket, i motsetning til det fremre, er festet med to TORX-bolter og ikke har en låsearm.

Trinn 7

Ta tak i demonteringen av nøkkeltrommelen. For å gjøre dette, sett nøkkelen inn i trommelen, vri den holderingen på bakenden av trommelen. Fjern båndet og spiralfjæren, husk plasseringen. Fjern trommelen fra kledningspanelet og smør med en rustfjerner.

Anbefalt: