Hvordan Selge Brukte Dekk

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Selge Brukte Dekk
Hvordan Selge Brukte Dekk

Video: Hvordan Selge Brukte Dekk

Video: Hvordan Selge Brukte Dekk
Video: Hvordan selge bruktbil DEL 1 2024, September
Anonim

Når prosessen med å kjøpe og installere et nytt dekk er fullført, står bileieren overfor problemet med å resirkulere gamle dekk. Tette folk vil selvfølgelig beholde dem for fremtidig bruk, men de fleste foretrekker å kvitte seg med de allerede unødvendige "skoene". De kan forstås - det er ikke praktisk å søle plassen i garasjen med brukte dekk: det er allerede så lite plass i den. Du kan be vennene om å ta med gamle dekk for lagring, men bare for en kort periode. Men før eller siden vil det være behov for å kvitte seg med dem, og det vil bli enda bedre hvis dette skjer med fortjeneste.

Hvordan selge brukte dekk
Hvordan selge brukte dekk

Det er nødvendig

Balanseringsmaskin

Bruksanvisning

Trinn 1

Før du selger dekk, må du sjekke dem for slitasje og skade. Undersøk dekkene for slitebanehøyde og mulig ubalanse. Balanse hjulene.

Steg 2

Du kan plassere en annonse for salg i aviser eller på spesialiserte bilsider. I kunngjøringen er det ønskelig å gi den mest komplette informasjonen om dekkens tilstand. Det vil ikke være overflødig å legge til bilder i informasjonen som tydelig viser deres tilstand.

Trinn 3

Prisen som skal angis i annonsen kan bestemmes ved å undersøke lignende tilbud for salg. Kostnaden for et støttet dekk er vanligvis 20-70% av kostnadene for den samme nye kopien, avhengig av slitasjegrad. Mengden slitasje bestemmes av dybden på slitebanen. For et nytt dekk er denne dybden 8-10 mm, mens den minste tillatte spordybden er 1,6 mm. Produktets merke kan i stor grad påvirke prisdannelsen. Dekk fra kjente produsenter (Pirelli, Dunlop, Michelin osv.) Verdsettes høyere, og derfor er de dyrere.

Anbefalt: