Hvordan Forbedre Oka

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forbedre Oka
Hvordan Forbedre Oka

Video: Hvordan Forbedre Oka

Video: Hvordan Forbedre Oka
Video: Hvordan variasjon i leddgiktsmerter kan oppleves - Bedre av trening? 2024, Juni
Anonim

Oka har en rekke fordeler forbundet med forbedring og innstilling av de interne og eksterne delene av dette bilmerket. Dette er nemlig den relative billigheten til disse operasjonene. Her er bare noen få av de relativt billige tingene som kan gjøres med dette kjøretøyet.

Hvordan forbedre Oka
Hvordan forbedre Oka

Bruksanvisning

Trinn 1

Tenk på sikkerhet. Først og fremst bør enhver bil forbedre beskyttelsesegenskapene. Oka lar deg installere moderne stoler som ikke bare oppfyller alle beskyttelsesstandarder, men som også er de mest komfortable og komfortable. Vurder å installere et grunnleggende kollisjonspakkesett sammen med setene. Det vil være vanskelig å montere et komplett sett med 16 gjenstander i en bil, men et minimalt sett med beskyttelse vil passe perfekt inn i bilen din.

Steg 2

Lag interiørbelysningen til bilen. Til tross for at Oka er langt fra en sportsbil, vil ingen forby deg å føle deg i en slik bil som i en lignende bil. Små lysrør og glødende halogenlamper vil ikke bare fylle bilen med lys, men også forråde en dristig, racing karakter.

Trinn 3

Gi bilen et særegent utseende som gjør at den skiller seg ut fra mengden. Moderne priser for airbrushing og andre lignende tjenester vil glede enhver bilentusiast. De beskjedne dimensjonene på bilen vil gjøre det enda billigere å utføre operasjonen for å gjøre bilen unik. Velg en tegning som ikke bare viser din personlighet, men som også samsvarer med deg og din indre verden. Dette vil tillate deg å kjøre med stor glede og kjøre.

Trinn 4

Hvis du vil ha mer, bytter du ut bilmotoren og installerer et "aggressivt" eksosanlegg. Kontakt en biltjeneste for råd om hvilken motor som passer best i bilen din. Husk at deler fra hver maskin ikke passer for deg, så denne konsultasjonen er spesielt viktig. Hvis du installerer en ny lyddemper, kan bilen ikke bare "brynch", men også avgi en veldig sterk knurring.

Anbefalt: