Hvordan Forbedre En Komfyr I En Vaz

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forbedre En Komfyr I En Vaz
Hvordan Forbedre En Komfyr I En Vaz

Video: Hvordan Forbedre En Komfyr I En Vaz

Video: Hvordan Forbedre En Komfyr I En Vaz
Video: Hvordan legge parkettgulv 2024, September
Anonim

Merkelig nok, men varmeren til interiøret til en VAZ 2107-bil kan fungere med en mer fullstendig varmeoverføring etter eliminering av noen fabrikksvikt. Etter å ha brukt en halv dag på å gjøre mindre endringer som vil forbedre driften av ovnen, vil den påfølgende driften av maskinen utføres under behagelige forhold, et virkelig varmt interiør.

Hvordan forbedre en komfyr i en vaz
Hvordan forbedre en komfyr i en vaz

Det er nødvendig

  • Skrutrekkere 2 stk.,
  • tang,
  • skiftenøkler 8 og 10 mm.

Bruksanvisning

Trinn 1

Arbeidet med å forbedre ovnen er ikke vanskelig, men møysommelig og krever betydelig utholdenhet fra bileieren. Som et resultat vil det være nødvendig å demontere alle plastkanaltunnellene under frontpanelet. Og etter å ha påført tilstrekkelig mengde silikon på leddene, installerer du tunnelene på de vanlige stedene.

Steg 2

Etter demontering av komfyren er det nødvendig å plugge kanalene som er designet for å tilføre varm luft til føttene til bakre passasjerer med en fille, ingenting når frem til det angitte stedet uansett.

Trinn 3

Deretter demonteres frontpanelforingen, og de sentrale kanalene i varmehuset er tett plugget med en fille. Som et resultat av prosedyren vil radiobåndopptakeren slutte å varme opp, og strømmen av varm luft til bena vil øke betydelig.

Anbefalt: