Hvordan Velge En Billig SUV

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge En Billig SUV
Hvordan Velge En Billig SUV

Video: Hvordan Velge En Billig SUV

Video: Hvordan Velge En Billig SUV
Video: Лайфхаки для ремонта квартиры. Полезные советы.#2 2024, Juli
Anonim

Alle fordelene med en SUV begynner å manifestere seg spesielt tydelig med høst-vintersesongen. Eierne av vanlige biler blir noen ganger tvunget til å se med misunnelse på hvordan en annen jeep overvinner terreng terreng og raskt forsvinner i det fjerne. Det er derfor å kjøpe en billig, pålitelig SUV blir en veldig presserende oppgave for mange sjåfører.

UAZ "Patriot"
UAZ "Patriot"

SUVer og delefilter

Kategorien billig SUV inkluderer vanligvis biler som koster opptil 1 million rubler. Samtidig må man være klar over at mange mye annonserte biler, for eksempel Renault Duster, populær blant russere, er ikke SUV-er, de er typiske delefilter. De største forskjellene mellom SUV-en er permanent firehjulsdrift, tilstedeværelsen av en senterdifferensialsperre og et reduksjonsutstyr. Mange SUV-er har en rammestruktur, men denne funksjonen er valgfri.

Crossovers - den allerede nevnte Renault Duster, så vel som populære biler som Volkswagen Tiguan, Toyota RAV4 og mange andre, allhjulsdrift er plug-in, det er ingen overføringsveske med beltegir. Crossovers er designet for motorveier, mens de kort kan bevege seg på grusveier og til og med overvinne terrengforhold. Men de tåler ikke langvarig bevegelse under vanskelige forhold - spesielt overoppheting av den viskøse koblingen og deaktivering av firehjulstrekk er mulig.

Velge en SUV

Ved å velge en bestemt modell må du tydelig forstå hvor og hvordan du skal betjene den kjøpte bilen. Det er en ting hvis du trenger det for jakt eller fiske. Og det er helt annerledes hvis du skal tilbakelegge lange avstander på motorveien. Slike øyeblikk som kostnad og tilgjengelighet for reparasjoner, drivstofforbruk er også viktig.

De mest populære SUV-ene blant landsbyboerne er UAZ av alle modeller og to Nivaer - VAZ-2121 og Chevrolet Niva. Dette forklares enkelt - på landsbygda er det ingen biltjenester av høy kvalitet som kreves for utenlandske biler, og en innenlandsk bil kan repareres hvor som helst og når som helst, inkludert alene. For en landsbyboer er disse bilmodellene blant de prioriterte.

For en byboer er heller ikke valget for stort. Hvis vi kaster overganger, er det ikke mange biler igjen i kategorien opp til 1 million rubler. I tillegg til de som allerede er nevnt, er det verdt å ta hensyn til Tagaz Tager. Dette er den koreanske bilen SsangYong Korando, produsert på Taganrog Automobile Plant. Fordelene med modellen inkluderer muligheten til å koble til forhjulsdrift, tilstedeværelsen av et reduksjonsgir.

Hvis du ikke misliker kinesiske biler, kan du ta en titt på Great Wall Hover 3. Denne bilen er nesten fullstendig kopiert fra den japanske Isuzu Axiom, har en rammestruktur, firehjulsdrift med en stivt tilkoblet foraksel, en nedskifting. Den er samlet i Russland, som bestemmer den ganske lave prisen. Blant utenlandske biler er dette praktisk talt den eneste SUVen som er verdt oppmerksomhet i priskategorien opp til en million rubler.

Generelt er valget av billige SUV-er ganske lite, så det er ikke nødvendig å studere egenskapene til mange modeller. Fordelene og ulempene med russiske biler er velkjente. På den ene siden er dette ikke den høyeste byggekvaliteten og lave komfortnivå. På den annen side tilgjengeligheten av reservedeler og enkel reparasjon. De utenlandske bilene som er nevnt ovenfor kan virke mer komfortable, men de er dårligere enn UAZ- og Niva-kjøretøyer i langrennsevne.

Hvis ingen av de presenterte bilene passer deg, kan du prøve å kjøpe en bruktbil fra en høyere priskategori.

Anbefalt: