Hvordan Velge En Billig Bil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge En Billig Bil
Hvordan Velge En Billig Bil

Video: Hvordan Velge En Billig Bil

Video: Hvordan Velge En Billig Bil
Video: Bedste bil til 20.000 kr. Vi finder tre bud på en billig bil 2024, Juni
Anonim

Hvis du har et begrenset budsjett for å kjøpe bil, og ikke ønsker å komme i kredittbinding, må du være oppmerksom på billige bilmodeller. Dette vil ikke nødvendigvis være modeller av den innenlandske bilindustrien, utenlandske biler i grunnleggende konfigurasjoner koster noen ganger det samme, men er laget av mye bedre kvalitet. Selv store bilprodusenter har en rekke massemarkedsmodeller til et attraktivt prispunkt.

Hvordan velge en billig bil
Hvordan velge en billig bil

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem hvor mye du er villig til å bruke på en bil. Det bør ikke bare inkludere kostnadene for selve bilen, men også installasjon av tilleggsutstyr, forsikring, registrering og kjøp av de små tingene som er nødvendige for drift. Husk at det er veldig vanskelig å kjøpe en bil i grunnleggende konfigurasjon uten tilleggstjenester pålagt av forhandleren.

Steg 2

Besøk flere bilforhandlere. Offisielle forhandlere har de samme bilprisene som er produsert av bilprodusenten. Men vilkårene for levering og salg kan variere. Det er køer for populære billige biler igjen. Men når du bestiller en bil, kan du velge både ønsket farge og komplett sett.

Trinn 3

Vær oppmerksom på ulempene med budsjettbiler. Som regel har billig utstyr lav motoreffekt, enkel trim, minimalt krafttilbehør og sikkerhetssystemer. De manglende elementene kan selvfølgelig leveres uavhengig - en radiobåndopptaker, tåkelys, strømvinduer.

Trinn 4

Utforsk hvilke billige bilmodeller som for tiden er på markedet. Nye produkter inkluderer Hyundai Solaris, priser som starter på 424 tusen rubler. Ved å gjøre dette får du en 107 hesters motor på en fullverdig sedan av den opprinnelige designen. En nær konkurrent til Solaris er også den koreanske nyheten Kia Rio. Når det gjelder tekniske egenskaper, er disse maskinene like like som mulig. Fans av små biler vil like Kia Picanto i en ny kropp og til en pris på 370 tusen rubler for en bil i grunnkonfigurasjonen.

Trinn 5

Hvis du vil ha en bil fra en mer etablert bilprodusent, kan du gå til en Volkswagen-forhandler. Polo sedan-modellen er bare designet for den lunefulle kjøperen som ønsker å få en kvalitetsbil for lite penger. I tillegg er bilene til dette merket kjent for sin kvalitet, og du trenger ikke å bekymre deg for at du har gjort en feil i stilen "gjerrig betaler to ganger".

Trinn 6

For å spare enda mer, vent til slutten av året, når de begynner å selge biler i det utgående året. Hvis produksjonsåret ikke er viktig for deg, er dette en stor sjanse til å få rabatt på en bil eller få gode gaver til den.

Anbefalt: