Hvordan Komme Inn I Rallyet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Inn I Rallyet
Hvordan Komme Inn I Rallyet

Video: Hvordan Komme Inn I Rallyet

Video: Hvordan Komme Inn I Rallyet
Video: Hvordan komme inn på Medisinstudiet i Oslo? | University of Oslo | ArhaMedic 2024, September
Anonim

Rally er en spesiell type bilracing som foregår i lukkede eller åpne områder av terrenget i spesialbygde biler. Idrettsutøvere, i ferd med å passere banen, passerer kontrollpunkter. Maksimal hastighet kan bare brukes i spesielle høyhastighetsseksjoner. Sporet er delt inn i spesielle etapper, hvor deltakerne beveger seg i en viss periode. Alle som noen gang har holdt rattet i hendene, kan prøve seg på denne konkurransen.

Hvordan komme inn i rallyet
Hvordan komme inn i rallyet

Bruksanvisning

Trinn 1

Prøv deg frem for nybegynnere, her trenger du bare førerkort og en bil som oppfyller kravene i trafikkreglene.

Steg 2

Se informasjon om samlinger i ditt område og i de omkringliggende områdene. Slike konkurranser holdes både sommer og vinter. Les rallyreglene og søk om deltakelse. Dette kan gjøres via telefon eller til og med via Internett.

Trinn 3

Finn deg en partner som vil være navigatør, vanligvis din beste venn, ektefelle eller ektefelle, en pålitelig kollega. Vær ansvarlig for å velge "høyre hånd", for hans plikter inkluderer å lede deg langs den rette ruten, påpeke hindringer og mulige vanskeligheter underveis.

Trinn 4

Nå bestemmer du hva du skal kjøre på banen eller off-road, og gjennomfør en kvalitetsforberedelse av din "jernhest" for en ny test. For å gjøre dette, installer et sikkerhetsbur, firepunktsbelter på bilen din.

Trinn 5

Kjøp hjelmer, kjeledress, brannslukningsapparat, et førstehjelpsutstyr. Påfør grafikk og dekaler på bilen din som du vil. Med et så enkelt sett vil du bli tatt opp i konkurransen. For å ikke bare delta, men også for å ta premier, må du imidlertid jobbe hardt for å forbedre bilens egenskaper.

Anbefalt: