Hvordan Komme Inn Bakken

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Komme Inn Bakken
Hvordan Komme Inn Bakken

Video: Hvordan Komme Inn Bakken

Video: Hvordan Komme Inn Bakken
Video: Hvordan komme inn på Medisinstudiet i Oslo? | University of Oslo | ArhaMedic 2024, September
Anonim

Den minst favorittøvelsen blant elever på kjøreskoler er overgangen. Det er på det det største antallet feil oppstår på eksamen. Men denne øvelsen vil hjelpe mye i en reell veisituasjon. Tross alt vil ferdighetene som tilegnes seg for å kjøre opp bakken også være nødvendig på en glatt vintervei.

Hvordan komme inn bakken
Hvordan komme inn bakken

Det er nødvendig

bil

Bruksanvisning

Trinn 1

Lær hvordan du arbeider med en håndbrems før du kjører oppoverbakke. En enkel øvelse vil hjelpe deg med dette. Prøv øvelsen på akselerasjon / retardasjon av håndbremsen. Før du starter helt ut av det blå, løfter du håndbremsen. Trykk på clutchen og slå på første gir. Trykk på gasspedalen mens du slipper clutchpedalen og håndbremsen. Du må forstå og føle i hvilket øyeblikk parkeringsbremsen senkes, bilen begynner å bevege seg. Prøv å forhindre at bilen starter brått og sklir.

Steg 2

På en bakke utføres denne manøveren i en litt akselerert versjon slik at det ikke er noen tilbakesending. For å gjøre dette må du gi mer gass enn vanlig. For at bilen skal heve seg som med et rykk, spesielt i en bratt skråning. Men i alle fall, ikke løsne håndbremsen til slutten hvis bilen ikke beveger seg trygt. Hvis du føler at det ikke er nok gass, er det bedre å trekke håndbremsen litt opp.

Trinn 3

I en glatt skråning må du handle så forsiktig som mulig, selv om du klatrer lenger enn vanlig, fordi det er en mulighet for å skli eller drive. Og hvis det ikke er tilstrekkelig trykk oppover, vil bilen rett og slett rulle tilbake. For å unngå disse problemene må du låse maskinen i en skråning med håndbremsen og holde bremsepedalen. Begynn å kjøre sakte, pass på at karosseriet ikke driver til siden. For å gjøre dette, hold rattet fastere i rett stilling.

Trinn 4

Hvis bilen begynner å skli eller drive, må du forsinke farten for ikke å forverre prosessen. Sveiv rattet rett og prøv å begynne å kjøre. Hvis bilen kjører, kan du prøve å vri rattet mot et glid for å stabilisere seg. I alle tilfeller av å klatre en bakke på en glatt vei, aktiver alarmen. Biler som kjører bak, må holde avstand slik at du kan rulle tilbake i en nødssituasjon.

Anbefalt: