Hvordan Endre Hastighetsmålerens Bakgrunnsbelysning

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Endre Hastighetsmålerens Bakgrunnsbelysning
Hvordan Endre Hastighetsmålerens Bakgrunnsbelysning

Video: Hvordan Endre Hastighetsmålerens Bakgrunnsbelysning

Video: Hvordan Endre Hastighetsmålerens Bakgrunnsbelysning
Video: Узнав это СЕКРЕТ, ты никогда не выбросишь пластиковую бутылку! ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! 2024, September
Anonim

Hastighetsmåleren er en enhet som alltid er foran øynene til sjåføren i bilen. Når du kjører i mørket, er det bakgrunnsbelyst, og mange bilister bruker bakgrunnsbelysningen i fargen de liker.

Hvordan endre hastighetsmålerens bakgrunnsbelysning
Hvordan endre hastighetsmålerens bakgrunnsbelysning

Bruksanvisning

Trinn 1

Forbered de nødvendige verktøyene: skrutrekkere, et loddejern med loddetinn, ledninger og lysdioder i fargen du vil se på dashbordet. Deretter fjerner du speedometerpanelet ved å skru ut boltene som holder det, og deretter de som fester speedometeret direkte. Koble fra alle elektriske kontakter og ledninger som kobles til panelet som skal fjernes.

Steg 2

Etter det må du forberede dashbordet for arbeid. Skru ut boltene for å fjerne frontdekslet, og ta deretter av alle instrumentene slik at det bare er plastrammen. Skjær forsiktig av overflødige deler for å gi plass til dioder.

Trinn 3

Klipp ut et skjema fra det tilgjengelige materialet, som det er praktisk å lodde dioder i. Plastemballasje for vanlige plater fungerer bra for dette. Deretter tar du de kjøpte lysdiodene og kutter toppen av dem forsiktig med en kvern. Dette er nødvendig for å lage spredningsenheter fra retningsdioder. Lodd diodene i formen ved å koble dem parallelt. La de to endene av ledningene være koblet til lampeterminalene på riktig sted.

Trinn 4

For å få pilene til å markere, må du gjøre maksimal fantasi og krefter. Prøv å plassere røde lysdioder under pilene. Hvis du ikke kan gjøre dette, så gi dem et nytt utseende ved hjelp av fluorescerende maling og en pensel. For at malingen skal kunne fungere, må du installere et UV LED-panel i toppveggen. Ikke glem å installere motstand når du kobler dem til.

Trinn 5

Etter at arbeidet er gjort, koble til dashbordkontaktene, slå på tenningen og sjekk ytelsen til den monterte strukturen. Hvis alt er i orden, må du slå av motoren og installere hastighetsmåleren på plass i motsatt rekkefølge.

Anbefalt: