Hvordan Sende Inn En Modell

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sende Inn En Modell
Hvordan Sende Inn En Modell

Video: Hvordan Sende Inn En Modell

Video: Hvordan Sende Inn En Modell
Video: Нож перочинный складной многофункциональный Victorinox Explorer модель 1.6703 Red - лучший швейцарец 2024, Juni
Anonim

Oppgaven med enhver presentasjon er å gi potensielle kunder, partnere og journalister den maksimale ideen om fordelene ved et bestemt produkt. Bilen i denne forstand er ikke noe unntak. Den nye modellen må presenteres på en slik måte at besøkende ønsker å kjøre akkurat denne bilen.

Hvordan sende inn en modell
Hvordan sende inn en modell

Nødvendig

  • - Bilmodell;
  • - et passende område for presentasjonen;
  • - permanente eller midlertidige paviljonger for pressekonferanser og buffeer;
  • - kompetente høyttalere;
  • - konsulenter;
  • - reklame og suvenirprodukter.

Bruksanvisning

Trinn 1

Kom opp med en informativ grunn. Det kan være begynnelsen på salget av en ny bil, åpningen av et servicesenter, merkedagen til produsenten. I prinsippet kan presentasjonen av modellen ordnes når som helst i løpet av reklamekampanjen. Den er primært organisert for journalister, som deretter formidler informasjon til alle.

Steg 2

Velg et sted. Det er best å gjøre dette utenfor byen, der det er et passende spor for en prøvekjøring. Besøkende skal ikke bare kunne se på den nye modellen, men også se den i aksjon og ri. Det er veldig bra om det blir et parkområde hvor det er et passende rom for en pressekonferanse og et buffebord, men du kan også sette opp en midlertidig paviljong. Koordinere sted og tid med lokaladministrasjonens miljøledelsesavdeling.

Trinn 3

Bestem hvem som skal introdusere den nye modellen på pressekonferansen. Dette kan være en representant for en produsent eller distributør, en modelltester eller et leder for et servicesenter. Det kan være flere høyttalere. Taler skal ikke være veldig lange, men klare og minneverdige. Enig på forhånd hvem som vil snakke om hvilke egenskaper ved modellen.

Trinn 4

Forbered visuals. På pressekonferansen kan du vise et lysbildefremvisning eller video om historien til modellen og dens fortjeneste. Plasser tekniske data, bilder fra modelltester på reklametavler. Det bør også være koordinatene til butikker og servicesentre, salgsbetingelser og service.

Trinn 5

Opprett og repliker en pressemelding. Fortell oss om den nye modellen, fordelene, produksjonsfirmaet, datoen for salgsstart, sted og forhold. Journalisten og potensiell klient bør motta så mye spesifikk informasjon som mulig om hvor, når og på hvilke vilkår han kan kjøpe en så fantastisk modell.

Trinn 6

Bestill brosjyrer og håndbøker. Legg inn informasjon om hvordan denne modellen skiller seg fra andre biler, hva er fordelene. Disse materialene bør distribueres gratis. Du kan legge dem ut på spesielle stativer.

Trinn 7

Velg konsulenter fra personalet ditt. Uformelle besøkende kan stille dem spørsmål om den nye modellen, og representantene dine skal kunne svare riktig. Sørg for at konsulenten er lett å skille fra mengden. Det er veldig nyttig å gi dem navn og logo-merkene til selskapet.

Trinn 8

Ta vare på suvenirer. Dette kan være mapper, notatbøker, penner, nøkkelringer og vesker med firmalogoen og silhuetten av modellen. Skjema sett for journalister. Noen av suvenirproduktene kan selges ved presentasjonen.

Trinn 9

Send ut invitasjoner til journalister. Det er mulig å forhåndsplassere i de mest populære medieartiklene med skjult reklame, som vil snakke om den nye modellen, men det vil ikke være noen spesifikk informasjon om stedene og salgsbetingelsene. I et av materialene kan du nevne den kommende presentasjonen.

Trinn 10

Annonser presentasjonen din på et bynettsted eller bynettverk. Det er veldig bra hvis det er spesielle sider for bilentusiaster. I dette tilfellet vil informasjonen din raskt komme til de som den er adressert til i utgangspunktet.

Trinn 11

Du kan arrangere demonstrasjonsforestillinger. Dette kan for eksempel gjøres av en kjent racerbilfører i byen din. Han vil sette pris på fordelene ved modellen bedre enn andre, og vil være i stand til å vise dem i det gunstigste lyset. Etter det kan du invitere alle som har førerkort til å teste modellen.

Anbefalt: