Hvordan Sende Inn En Annonse For Salg Av Bil I "Fra Hånd Til Hånd"

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Sende Inn En Annonse For Salg Av Bil I "Fra Hånd Til Hånd"
Hvordan Sende Inn En Annonse For Salg Av Bil I "Fra Hånd Til Hånd"

Video: Hvordan Sende Inn En Annonse For Salg Av Bil I "Fra Hånd Til Hånd"

Video: Hvordan Sende Inn En Annonse For Salg Av Bil I
Video: Tjen $ 585,90 på Autopilot om 24 timer ~ Det er gratis Det er enkelt og over hele verden (tjen ... 2024, September
Anonim

"Iz Ruk v Ruki" er en hel-russisk avis med annonser, informasjon kan sendes til den både på en betalt og gratis basis. I den kan du finne informasjon om kjøp og salg av eiendom, kjøretøy, bøker, datamaskiner og mange andre ting.

Hvordan legge ut en annonse for salg av en bil i
Hvordan legge ut en annonse for salg av en bil i

Det er nødvendig

  • - en datamaskin med Internett-tilgang;
  • - telefon.

Bruksanvisning

Trinn 1

For å plassere en annonse i en avis, ring eller besøk redaksjonen. Der må du diktere teksten i annonsen din og sette inn en viss sum penger hvis den blir publisert på en betalt basis.

Steg 2

Legg ut en annonse for salg av bilen din gratis på den offisielle nettsiden "Fra hånd til hånd". For å gjøre dette, følg lenken https://irr.ru, registrer deg og klikk på påskriften "Send inn annonsen din til nettstedet" øverst til venstre på hovedsiden.

Trinn 3

Fyll ut skjemaet som åpnes for å sende inn annonsen. Alt du skriver inn der vil leserne se. Velg overskriften som passer deg fra listen, angi by eller region, tilbudstype (salg), tittel og pris på bilen.

Trinn 4

Beskriv i detalj alle fordelene med bilen din som kan interessere kjøperen. Og annen interessant informasjon etter din mening. Dobbeltsjekk informasjonen du oppga, da unøyaktigheter eller skrivefeil kan føre til at annonsen din blir ubesvart. Vær oppmerksom på at feltene merket med "*" må fylles ut.

Trinn 5

Legg til et bilde av bilen. Dette er et valgfritt trinn, men det kan hjelpe deg med å selge det før. Klikk på Bla gjennom-knappen, velg et bilde, bekreft valget og klikk Last opp. Etter det blir bildet lagt til.

Trinn 6

Klikk på "Send" -knappen, skriv inn passordet ditt, og annonsen din vil bli sendt for behandling. Ved plassering vil du motta et varsel til den angitte e-posten. Dette tar vanligvis noen minutter. Etter det vises den publiserte informasjonen i listen over annonser for kategorien du spesifiserte.

Trinn 7

Hvis du vil sende inn flere annonser, må du huske at ikke mer enn 3 gratis annonser kan være aktive samtidig. For å få plass til flere, må du betale via sms.

Anbefalt: