Hvordan Bli Kvitt Riper Raskt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Bli Kvitt Riper Raskt
Hvordan Bli Kvitt Riper Raskt

Video: Hvordan Bli Kvitt Riper Raskt

Video: Hvordan Bli Kvitt Riper Raskt
Video: Hvordan fjerne riper for hånd 2024, Juni
Anonim

Det er veldig vanskelig å beskytte bilen mot sprekker og riper på kroppen. De vises alltid selv med veldig forsiktig bruk. Dette tilrettelegges også av naturlige faktorer - sol, regn, kulde og tilfeldige mekaniske påvirkninger. I mange tilfeller er det imidlertid fullt mulig å returnere den originale glansen til bilen.

Hvordan bli kvitt riper raskt
Hvordan bli kvitt riper raskt

Nødvendig

  • - polering av ull;
  • - kunstig sykkel;
  • - bomullsstoff
  • - poleringshjul;
  • - bor eller kvern;
  • - spesielle vedlegg;
  • - Enkel, poleringsmiddel med lav sliping og slitasje
  • - sett for lokal maling;
  • - farget voks eller spesiell blyant.

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis karosseriets lakk er forvitret og mikroskopiske riper vises, må du behandle overflaten med et ikke-slipende poleringsmiddel. Den renser mikrosprekker uten å fjerne malingslaget og fyller dem med en poleringsmasse.

Steg 2

Volosyanka - lett, men godt synlig, men umerkelig for hånden, riper. De påvirker ikke malingslaget. Imidlertid må de fjernes umiddelbart slik at de ikke går dypere. Skyll det skadede området. Behandle med et lavt slipende lakk.

Trinn 3

Behandle en tynn, men dyp ripe med farget voks eller en spesiell blyant. Den skal påføres med en fuktig klut. Arbeid på et sted beskyttet mot solen ved en positiv lufttemperatur. Når voksen stivner, polerer du den av. Imidlertid, etter noen få vasker, må operasjonen gjentas.

Trinn 4

For å reparere en flis eller bred ripe, kjøp et lokalt sett for karosserimaling. Den inkluderer maling, fargeløs lakk og pensel. Vask det skadede området. Tørke. Mal over riper. Etter tørking, dekk med lakk. Imidlertid er alle disse tiltakene midlertidige og er utformet for å forhindre ytterligere forverring av lakken før du besøker en biltjeneste.

Trinn 5

Hvis en sprekk har dannet seg fra riper i forskjellige dybder, bruk den trinnvise poleringsmetoden. Fjern først den minste skaden med normal polering. Påfør deretter en riperfjerner. Hvis du ikke er fornøyd med resultatet, fortsett å slipe til de forsvinner helt. Påfør deretter vanlig polering.

Trinn 6

Kvaliteten på arbeidet avhenger i stor grad av materialene som brukes til polering. Kjøp poleringsull, en kunstig sykkel, mykt bomullsmateriale og spesielle tilbehør fra en bilkosmetikkbutikk som du enkelt kan feste et poleringshjul til en drill eller kvern. Du kan også bruke en spesiell poleringsmaskin. Å jobbe med det krever imidlertid visse ferdigheter. Hvis du ikke har hatt å jobbe med det før, så prøv først å gjøre det på en gammel overflate som du ikke har noe imot å ødelegge. Tilgjengeligheten av verktøy vil påskynde arbeidet.

Anbefalt: