Hvordan Endre "Kalina"

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Endre "Kalina"
Hvordan Endre "Kalina"

Video: Hvordan Endre "Kalina"

Video: Hvordan Endre
Video: Kalina 2024, Juli
Anonim

Lada "Kalina" er en ungdomsbil. Og fra potensielle forbrukers synspunkt mangler den dynamikk, håndtering på asfalt og andre "driver" -kvaliteter. Endring av bilen for å oppfylle disse kravene kan gjøres med litt innstilling.

Hvordan fullføre
Hvordan fullføre

Bruksanvisning

Trinn 1

Oppgrader først bremsesystemet. For en bil fra det XXI århundre er stoppavstanden fra 100 km / t til 48 meter et katastrofalt resultat. Derfor må du ikke spare penger til revisjon av bremsene, spesielt hvis du øker motorens kraft. Det ideelle alternativet er skivebremser på alle hjul, de fremre er ventilerte, med fire-stempelkaliper. Stemmesett har lenge blitt produsert for den tiende familien Ladas og passer Kalina uten endringer.

Steg 2

Bytt hjulene på bilen til 16-tommers hjul for å montere sterke nok bremser. Dette vil samtidig tillate installasjon av brede, lavprofildekk med høy ytelse. I motsetning til andre VAZ-passasjermodeller krever Kalina-hjulbuene ikke modifisering for bruk av hjul med en landingsdiameter på opptil 16 tommer. I tillegg vil det etter en slik modernisering være mulig å senke kroppen noe.

Trinn 3

Endre opphenget. For å gjøre dette, installer sportsinnstillingsfjærer og støtdempere på Kalina. Sammen med tidligere modifikasjoner vil dette forbedre informasjonsinnholdet og skarpheten i styringen, redde bilen fra ruller i svingene og forbedre håndteringen på asfalt og en ødelagt motorvei. For å fullstendig eliminere understyring og dårlig styringsrespons, installer racing-justerbare stag. Men husk at kostnadene er ganske høye.

Trinn 4

For å øke 8-ventilers drivlinje lett, installer en sports kamaksel, en overdreven gassventil, et eksosanlegg med direkte strømning og et motstandsluftfilter på den. Få dyre drossler, med en diameter på ca 54 mm. Billige går ofte til spille. Utfør chipinnstilling med endring i motorstyringsprogrammet. Alle disse forbedringene vil gjøre det mulig for Kalina å komme i gang på tomgang, akselerere et par sekunder raskere enn en standardbil og spinne motoren opp til 7000 o / min.

Trinn 5

For å få en mer seriøs økning i kraft og andre egenskaper ved motoren, bytter du hodet på blokken til en sportslig. Hvis basen Kalina-motoren er 8-ventil, vil kostnaden for sportshodet være veldig høy, nesten lik kostnadene for bilen i grunnkonfigurasjonen. For en 16-ventilsmotor koster et innstillingshode nesten 10 ganger billigere. I tillegg vil det på dette stadiet være nødvendig med sylinderboring, utskifting av veivaksel og injektorer. Resultatet av alle modifikasjonene vil være en økning i kraften til 8-ventilsmotoren opp til 115-145 hk, 16-ventil - opptil 170 hk.

Anbefalt: