Hvordan Rengjøre En Forgasser

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Rengjøre En Forgasser
Hvordan Rengjøre En Forgasser

Video: Hvordan Rengjøre En Forgasser

Video: Hvordan Rengjøre En Forgasser
Video: How to Clean a Carburetor on a Small Engine, Mower, ATV, Go Kart, Scooter 2024, September
Anonim

Forgasseren er en viktig komponent i drivstofftilførselssystemet. Enhver forurensning av det vil på en eller annen måte påvirke driften av motoren til bilen din. Tross alt avhenger driften av motoren hovedsakelig av kvaliteten og kvantiteten til luft-bensinblandingen. Og hvis forgasseren er skitten, kan blandingen være for "rik" eller omvendt for "dårlig". Du kan rengjøre forgasseren profesjonelt, men det tar for lang tid. Derfor er det mulig å rengjøre den under "håndverk" -forhold.

Hvordan rengjøre en forgasser
Hvordan rengjøre en forgasser

Det er nødvendig

Beholder for forgasser, løsemiddel, skrutrekker, sett med fastnøkler, instruksjoner for reparasjon og vedlikehold av bilen din

Bruksanvisning

Trinn 1

Først må du fjerne bilens luftfilterdeksel.

Steg 2

Fjern deretter den øvre delen av forgasseren selv (i henhold til reparasjons- og vedlikeholdsinstruksjonene for bilen din). Det er vanligvis festet med fem bolter.

Trinn 3

Fjern deretter den nedre delen av forgasseren. Fire muttere holder den og forgassertetningen.

Trinn 4

Begge deler av forgasseren må demonteres i henhold til instruksjonene for bilen din. Spesiell oppmerksomhet bør rettes mot det faktum at alle ikke-metalliske deler må fjernes fra forgasseren.

Trinn 5

Videre, i en beholder som er klargjort på forhånd, er det nødvendig å helle et løsemiddel som er kjøpt i en hvilken som helst bilforretning.

Trinn 6

Dypp hoveddelene av forgasseren (ikke-metallisk) i en beholder med et løsemiddel, la løsningsmidlet fylle alle hulrommene i forgasseren og la det holde i omtrent 30-60 minutter (avhengig av alvorlighetsgraden av forurensningen, så det kan være lengre).

Trinn 7

Etter det må du få og tørke alle deler av forgasseren. Det anbefales også å blåse ut hull og ventiler på forgasseren med trykkluft eller behandle med en spesiell rengjøringsaerosol.

Anbefalt: