Hvordan Kjøpe Bil På Fabrikken

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe Bil På Fabrikken
Hvordan Kjøpe Bil På Fabrikken

Video: Hvordan Kjøpe Bil På Fabrikken

Video: Hvordan Kjøpe Bil På Fabrikken
Video: Alle mot En 2024, Juli
Anonim

Det er alltid mer lønnsomt å kjøpe en bil på en fabrikk enn hos en bilforhandler eller fra forhandlere. Men det er ikke alltid mulig å gjøre dette, siden produsentene selv ikke selger biler, eller selger biler i begrensede mengder for en bestemt type kunder. Det er imidlertid mulig å kjøpe en bil i en annen by eller i et annet land. Og i noen tilfeller hjelper det virkelig å spare penger.

Hvordan kjøpe bil på fabrikken
Hvordan kjøpe bil på fabrikken

Bruksanvisning

Trinn 1

Det første trinnet er å være klar over hva du vil få. Velg biltype, prioriter, merk hva som er viktigere for deg, lav pris eller høy kvalitet, merke, prestisje eller økonomi. Hvis du virkelig vil spare penger på å kjøpe en bil, er det bedre å velge en innenlandsk bil, eller en utenlandsk bil, men laget i Russland. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en bil i utlandet, så velg en bil med liten motorvolum.

Steg 2

Gi deg selv god plass til å velge - velg noen av de mest passende alternativene og sammenlign vilkårene for kjøpet. Du kan gjøre dette uten å forlate hjemmet, siden de fleste gode bilfirmaer legger ut all informasjon på visittkortsider eller i spesialiserte nettbutikker. Ikke glem at det ikke er fabrikken som selger biler, men forhandlere. Enten en ansatt, en forhandler eller en bedriftskunde kan kjøpe en bil direkte fra fabrikken. Og i forskjellige regioner kan kostnadene for biler variere, inkludert på grunn av ufullstendig utstyr (for eksempel separat salg av bilradioer og klimaanlegg).

Trinn 3

For å beskytte deg mot alle slags overraskelser, ta kontakt med en advokat om alternativene, garantiene og rettighetene dine når du kjøper en bil fra produsentens fabrikk, etter å ha bedt om å sende deg et eksempel på en kontrakt for kjøp av en bil med posten. Beregn også hvor mye som skal brukes på en uavhengig tilpasning av en bil med transittnummer, bøter for trafikkpolitiets inspektører, kryssing av grensen og andre utgifter.

Anbefalt: