Ulemper Med å Kjøpe En Ny Bil I Utstillingslokalet

Innholdsfortegnelse:

Ulemper Med å Kjøpe En Ny Bil I Utstillingslokalet
Ulemper Med å Kjøpe En Ny Bil I Utstillingslokalet

Video: Ulemper Med å Kjøpe En Ny Bil I Utstillingslokalet

Video: Ulemper Med å Kjøpe En Ny Bil I Utstillingslokalet
Video: KJØPT NY BIL, MEN IKKE HELT FORNØYD? 2024, September
Anonim

Nye biler tilbyr lav kjørelengde, utvidede garantier og lave innledende vedlikeholdskostnader. Å kjøpe en ny bil har imidlertid ulemper på kort og lang sikt sammenlignet med å kjøpe en brukt bil. Som forbruker bør du evaluere alle fordeler og ulemper for å få mest mulig ut av investeringen din.

kjøpe en ny bil i utstillingslokalet
kjøpe en ny bil i utstillingslokalet

Pris

Vanligvis er startprisen for en ny bil høyere enn for en brukt. Forhandleren kan tilby midlertidige lave renter for kjøpere av nye biler. Når den opprinnelige renten utløper, kan de månedlige betalingene dine imidlertid være høyere enn med en bruktbil.

Høyere priser betyr ofte lengre lånevilkår, og det er mulig at når du bestemmer deg for å selge eller bytte bil, har du kanskje ikke dekket lånet for det. I tillegg er skatter og registreringsgebyrer for nye biler generelt høyere.

Avskrivninger

Nye biler kan miste omtrent 40 prosent av verdien de første to årene. Selv om et bestemt merke og en modell har en dokumentert oversikt over vedlikeholdskostnader og ytelse, kan du oppdage flere utfordringer og vanskeligheter under første gangs bruk.

Når det gjelder en bruktbil, vet du allerede ytelseshistorikken til et bestemt merke, modell og produksjonsår, og gir deg muligheten til å kjøpe et kjøretøy med en solid historie uten å møte innledende avskrivningsproblemer.

Særegenheter

De angitte forhandlerprisene, inkludert salgsfremmende, inkluderer som regel bare visse parametere. Hver tilleggsfunksjon for en ny bil øker verdien. Når det gjelder en bruktbil, kan mange tilleggsalternativer allerede være inkludert i prisen som en del av den opprinnelige kjøperens innkjøpspris. Følgelig sparer den påfølgende bileieren disse funksjonene.

Forhandling

Det er mye lettere å prute med en privat selger når du kjøper bruktbil enn hos en forhandler når du selger en ny bil.

Forsikring

Forsikringsraten er høy for nye biler, ettersom forsikringsselskaper betaler en høy pris for deler eller utskifting av et nylig kjøpt kjøretøy i tilfelle det blir skadet eller stjålet. I tillegg, hvis du kjøper en bil på kreditt, krever långivere vanligvis at du betaler for hele forsikringspakken.

Anbefalt: