Hvordan Male Kroppen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Male Kroppen
Hvordan Male Kroppen

Video: Hvordan Male Kroppen

Video: Hvordan Male Kroppen
Video: Hvordan male vegg 2024, September
Anonim

Hvis det er nødvendig å male karosseriet, er det bedre å stole på fagpersonene som vil gjøre alt på riktig nivå. Maleri hjemme er veldig problematisk og gir ikke de ønskede resultatene. Fordi det er ikke bare nødvendig å forberede kroppen riktig for maling og beskytte alt som ikke trenger å males, men også å male bilen riktig, og viktigst av alt, tørk den ved riktig temperatur. Hvis dette ikke er gjort, vil malingslaget være ustabilt og vil ikke vare lenge.

Hvordan male kroppen
Hvordan male kroppen

Nødvendig

  • -sliper
  • -sprøytepistol
  • -farge
  • -primer
  • -avfettingsmiddel

Bruksanvisning

Trinn 1

Den første fasen av klargjøring for maling er å vaske bilen med avfettingsmidler og tørke grundig.

Steg 2

Fjern alle løse deler fra kroppen som er festet og kan tas av. De må fjernes og ikke limes inn. Siden maling forblir fuktighet under de limte delene, og dette vil skade belegget på bilen.

Trinn 3

Neste trinn er å fjerne den gamle malingen. Den må fjernes forsiktig med en spesiell slipemaskin. Avfett deretter kroppen ved hjelp av avfettingsmidler, som er tilgjengelig i et bredt spekter av bilforretninger og til forskjellige priser. Hvilket verktøy du bruker spiller ingen rolle. Det viktigste er at det avfetter godt.

Trinn 4

Hvis det er bulker eller uregelmessigheter på karosseriet, bør maling ikke gjøres. De må jevnes og slipes igjen.

Trinn 5

Påfør første strøk med primer og la det tørke grundig i henhold til instruksjonene på pakken. Etter at det første strøket er helt tørt, påfør det andre strøket og tørk det grundig igjen.

Trinn 6

Fjern alle glass- og gummipakninger. Hvis denne prosedyren er veldig problematisk eller umulig på din bilmodell, må du dekke alt med papir eller film.

Trinn 7

Hvis du maler hele kroppen, er det ikke nødvendig å velge maling ved hjelp av datateknologi, bare for delvis maling.

Trinn 8

Selve maleriet er gjort med en høytrykkssprøytepistol. Det første laget med maling må tørkes ved hjelp av høye temperaturer eller ved hjelp av spesielle teknologitjenester, som tørker i samsvar med moderne teknologier i verden.

Trinn 9

Etter at det første strøk med maling er helt tørt, påfør et nytt strøk og gjenta tørkeprosedyren.

Trinn 10

Installer alle fjernede deler på kroppen.

Anbefalt: