Hvordan øke Effekten Til En VAZ Forgassermotor

Innholdsfortegnelse:

Hvordan øke Effekten Til En VAZ Forgassermotor
Hvordan øke Effekten Til En VAZ Forgassermotor

Video: Hvordan øke Effekten Til En VAZ Forgassermotor

Video: Hvordan øke Effekten Til En VAZ Forgassermotor
Video: lada 2107 💙 2024, Juli
Anonim

Det er fremdeles ganske mange klassiske VAZ-biler og forhjulsdrift med forgassermotorer på innenlandske motorveier. Ofte står bileiere overfor spørsmålet om hvordan man kan øke kraften. Det er mange måter å løse dette problemet på.

Hvordan øke effekten til en VAZ forgassermotor
Hvordan øke effekten til en VAZ forgassermotor

Bruksanvisning

Trinn 1

Null motstand luftfilter Start enkelt: Installer et null motstand luftfilter kalt et null motstand luftfilter. Det er ikke vanskelig å kjøpe den i bildeler eller nettbutikker. Installasjonsmetode: Begynn med å demontere det gamle filterhuset og luftkanalen som tilfører varm luft i kaldt vær, eksosrøret til veivhuset. Installer nullmotstandsfilteret i henhold til vedlagte instruksjoner. Ytterligere 3-5 prosent av strømmen blir gitt til deg.

Steg 2

Rett lyddemper Sett en rett lyddemper. Start med å fjerne resonatoren og den gamle lyddemperen. La eksosmanifolden, de såkalte "buksene", ligge. Installasjonen vil ikke ta mye tid, klemmer, hengende gummibånd forblir de samme. Velg rørdiameter i henhold til dine preferanser. Men det er en ulempe: støyen under akselerasjon og utslipp av bensin behager kanskje ikke menneskene rundt den, og problemer med trafikkpolitiets inspektører er ikke utelukket.

Trinn 3

Øk kompresjonsforholdet Fjern topplokk, fres det på et spesialverksted med 0,5-1 mm, og reduser dermed forbrenningskammerets volum og øk kompresjonsforholdet. Få en 12-15 prosent økning i kraft. Merk at du må bruke RON 95-98 bensin etter fremgangsmåten ovenfor.

Trinn 4

Montering av en sports kamaksel Sports kamaksel sørger for at full ladning av blandingen leveres optimalt til sylinderen, noe som øker ventilløftet. For å øke motoreffekten er det installert tuningkameraer, som utmerker seg med en eksepsjonelt jevn profil, som sikrer pålitelig drift av gassfordelingsmekanismen. Et trekk ved sportsaksler er at bruken av dem skyver banegrensen, spesielt ved lave veivakselhastigheter. Det er mange typer sports kamaksler designet for forskjellige formål: - lavt dreiemomentaksel for bykjøring; - universalaksel "by - motorvei"; - den øvre akselen er "spor". En kamaksel med mindre ventilløft gir en positiv effekt ved lave veivakselhastigheter, mens en kamaksel med høyere løft gir mer kraft ved høyere frekvenser.

Anbefalt: