Hvordan Velge Bildeler

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge Bildeler
Hvordan Velge Bildeler

Video: Hvordan Velge Bildeler

Video: Hvordan Velge Bildeler
Video: Hvorfor velge originale Mercedes-Benz bildeler? - Mercedes-Benz Norge 2024, September
Anonim

Hver bileier vet hvor vanskelig det noen ganger er å velge riktige reservedeler til bilen sin. Det moderne markedet tilbyr et stort antall deler av innenlandsk og utenlandsk produksjon til en rekke priser. Hvordan velge dem til bilen din?

Hvordan velge bildeler
Hvordan velge bildeler

Det er nødvendig

  • - tilgang til Internett;
  • - nettleser.

Bruksanvisning

Trinn 1

Husk at på ettermarkedet kan du komme over originale, ikke-originale og brukte deler. Ekte deler produseres på samme fabrikk som kjøretøyet. De er spesielt merket og pakket av produsenten. Slike deler er dyre, men de er pålitelige og holdbare, produsenten er ansvarlig for kvaliteten. Reservedeler som ikke er originale produseres av andre selskaper (muligens med lisens fra produsenten). Slike selskaper leverer deler av høy kvalitet med en obligatorisk garanti for at de fungerer.

Steg 2

Kjøp brukte deler hvis du har et budsjett. Spesielt gode er originaldeler som ikke har opplevd alvorlig belastning under drift, og deres tekniske egenskaper kan kontrolleres. Prisen deres vil være flere ganger mindre enn for nye reservedeler. Dette er en flott kombinasjon av høy kvalitet og lave kostnader.

Trinn 3

Kontakt et forhandlerservicesenter. Han har originale reservedeler i sitt arsenal, og enhver spesialist vil råde deg til ikke å spare penger på din egen bil og installere en del fra produsenten. Mange tjenester nekter til og med å installere deler av tvilsom kvalitet. Hvis tjenesten for øyeblikket ikke har den reservedelen du trenger, blir den sendt på bestilling direkte fra hovedlageret.

Trinn 4

Besøk de forskjellige forumene som er dedikert til ditt spesifikke bilmerke. Her vil du få praktiske råd om hvor du kan kjøpe gode reservedeler, hvilken biltjeneste du skal kontakte, de vil fortelle deg hvilke ikke-originale reservedeler som produsenter har av høy kvalitet og til en lav pris.

Trinn 5

Dra nytte av elektroniske reservedelskataloger. De finnes på Internett på nettstedet ELCATS. Ru. Ved hjelp av disse katalogene kan du bestemme antall reservedeler til bilen din, finne ut prisene deres eller finne ikke-originale erstatninger for dem. Katalogene inneholder også instruksjoner om hvordan du reparerer bestemte biler.

Anbefalt: