Hvordan Kjøpe Bildeler På Markedet

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Kjøpe Bildeler På Markedet
Hvordan Kjøpe Bildeler På Markedet

Video: Hvordan Kjøpe Bildeler På Markedet

Video: Hvordan Kjøpe Bildeler På Markedet
Video: Hvor er det beste å kjøpe hamster? MARKEDET? PET SHOP? OPPDRETTER? / hvor de beste hjemmene 2024, September
Anonim

Hver bileier står før eller senere overfor behovet for å kjøpe bildeler. Du kan gå til butikken og kjøpe den nødvendige delen, eller du kan besøke markedet og velge de nødvendige varene der. Hva bør du være oppmerksom på når du besøker bilmarkedet, og hvordan du skal oppføre deg riktig for ikke å bli eier av en billig, men ikke for høy kvalitet?

Hvordan kjøpe bildeler på markedet
Hvordan kjøpe bildeler på markedet

Det er nødvendig

penger

Bruksanvisning

Trinn 1

Vær forsiktig - falske og oppussede deler selges ofte i markedene. Mange deler som ikke overholder kravene (for eksempel kuleledd eller styrestenger) kan påvirke kjøresikkerheten direkte.

Steg 2

Hvis du ikke er så flink med biler, kan du be noen som vet om å komme med deg. Det er veldig bra hvis det er en ansatt i biltjenesten der du skal sette bilen til reparasjon. Hvis du ikke finner en profesjonell reparatør, kan du se etter en erfaren bileier som kan forsikre deg.

Trinn 3

Når du besøker bilmarkedet alene, må du være oppmerksom på hvordan varene lagres. For eksempel bør kjemiske produkter ikke være ute i løpet av den kalde årstiden. Du bør ikke kjøpe deler hvis de er stablet på bakken eller spredt rundt i en stor eske. Slike deler kan kjøpes fra "venstreorienterte" produsenter som ikke er for bekymret for kvaliteten på varene, eller de kan kjøpes til redusert pris i store bransjer på grunn av mangler. Se etter delene som er i pakken. Dette er ikke en forutsetning, men det kan garantere en akseptabel kvalitet på delen.

Trinn 4

Sjekk deler for spor av fersk maling. Finn ut på forhånd hvordan denne eller den detaljene ideelt sett skal se ut, og ikke nøl med å vurdere den. Be selgeren om en sjekk. Dette vil hjelpe deg med å endre det defekte produktet uten problemer. Husk nøyaktig hvem du kjøper delene fra.

Trinn 5

Ikke vær redd for å kjøpe tilbehør og deler fra markedet som ikke påvirker kjøresikkerheten din. I dette tilfellet mister du ikke noe, men tvert imot sparer du - prisen i butikken vil åpenbart være høyere. Hold deg våken og ikke bli distrahert av selgerens historier om den uovertruffen kvaliteten på varene hans. Stol bare på deg selv, på din erfaring og kunnskap.

Anbefalt: