Hvor Skal Du Returnere Gamle Dekk

Innholdsfortegnelse:

Hvor Skal Du Returnere Gamle Dekk
Hvor Skal Du Returnere Gamle Dekk

Video: Hvor Skal Du Returnere Gamle Dekk

Video: Hvor Skal Du Returnere Gamle Dekk
Video: ТАКОГО ЕЩЕ НИКТО НЕ ВИДЕЛ! Полезные советы и хитрости мастеров на все случаи жизни! 2024, Juli
Anonim

For eiere av både biler og lastebiler blir spørsmålet om å selge gamle, utslitte dekk et reelt problem. Noen uten andre tanker tar dekkene til søppelfyllingen, og tenker ikke at de skader miljøet ved å gjøre det. Hvis du nærmer deg spørsmålet om hvor de gamle dekkene skal returneres, med alt ansvar, er det to hovedalternativer.

Hvor skal du returnere gamle dekk
Hvor skal du returnere gamle dekk

Bruksanvisning

Trinn 1

Foreløpig er det bare to alternativer for å kvitte seg med dekk som allerede har tjent formålet. Det første alternativet er å ta dekkene dine til et brukt dekkgjenvinningsanlegg, og det andre til resirkuleringssentre for gamle biler.

Steg 2

I store og mellomstore byer er det spesielle fabrikker som resirkulerer gamle gummidekk. Slike virksomheter er utstyrt med teknologiske linjer, der dekk blir bearbeidet til gummikrummer, som fungerer som råmateriale for taktekking, forskjellige belegg (industrigulv), gummiprodukter til forskjellige formål og mye mer.

Trinn 3

Både juridiske enheter og enkeltpersoner kan overlevere dekk til slike fabrikker, det er ingen begrensninger i denne forbindelse. Det er sant at det kan være en begrensning på minimum antall dekk å akseptere. Hvis du har et resirkuleringsanlegg for bildekk i byen din (i distriktet, for å være mer presis), er det fullt mulig å lagre gamle dekk i garasjen din, og deretter overlate alt på en gang for resirkulering.

Trinn 4

Foruten begrensningen på antall dekk som skal skiftes, er det andre vanskeligheter som gjør at dette alternativet ikke er veldig praktisk for de fleste bilentusiaster. Dekkgjenvinningsanlegg ligger vanligvis utenfor byen, og ikke alle bileiere har en lastebil for å ta en hel gruppe dekk der.

Trinn 5

Det andre alternativet er å overlate dekkene til gjenvinningssentrene. Slike ting tas vanligvis sammen med den resirkulerte bilen, men i prinsippet kan du være enig med deres ansatte. Det er sant at du må betale for dette.

Trinn 6

Som du kan se, har begge metodene for å kvitte seg med gamle dekk flere ulemper enn fordeler, og det er grunnen til at dessverre mange bileiere ikke bruker dem, og foretrekker å legge dekkene på nærmeste fylling. Samtidig vil de fleste bileiere gjerne overlevere dekkene sine, og ikke kaste dem for ikke å skade miljøet, men få ønsker å betale penger for dette.

Anbefalt: