Hvordan Velge En God SUV

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Velge En God SUV
Hvordan Velge En God SUV

Video: Hvordan Velge En God SUV

Video: Hvordan Velge En God SUV
Video: Первая щепотка крипоты ► 1 Прохождение Man of Medan (The Dark pictures Anthology) 2024, Juli
Anonim

En god SUV gjør at sjåføren kan føle seg trygg selv på veldig dårlige veier. Det finnes et bredt utvalg av modeller på markedet, så det å velge en SUV kan være ganske skremmende.

Landrover-oppdagelse
Landrover-oppdagelse

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem hvor mye du er villig til å bruke på å kjøpe bil. Alle SUVer kan grovt sett deles inn i tre priskategorier: lavere - opp til 1 million rubler, middels - fra 1 til 1,5 millioner og høye - over 1,5 millioner rubler. Det er denne graderingen som vanligvis brukes når man sammenligner egenskapene til SUV-er og kostnadene.

Steg 2

Husk å skille en SUV fra en crossover. SUV er designet spesielt for kjøring på dårlige veier og off-road, den kan taue en tung trailer. Han har alltid en senterdifferensialsperre, og ofte kryssaksel, og et antall reduksjonsgir. Alt dette gjør den usedvanlig farbar og holdbar.

Trinn 3

Crossover brukes til å kjøre på motorveier med korte avkjørsler til grusveier. Det er ikke ment for tøffe forhold, som må tas i betraktning. Spesielt i vanskelige veiforhold, for eksempel når du kjører i lang tid i dypt gjørme, i mange delefilter, overvarmes den viskøse koblingen, noe som fører til frakobling av en aksel.

Trinn 4

Man bør huske på at det ikke er så mange fullverdige SUV-er. Disse inkluderer slike biler som UAZ, VAZ-2121 "Niva" og "Chevrolet Niva", den berømte Land Rover av forskjellige modeller, samt Nissan Patrol, Jeep Grand Cherokee og noen andre. Disse bilene er preget av utmerket langrennsevne, men samtidig har de også et økt drivstofforbruk assosiert med en ikke-frakobling av firehjulsdrift. Slike populære biler som Toyota RAV4, Volkswagen Tiguan, Honda CR-V, Hyundai Santa Fe, Renault Duster er ikke SUVer, de er typiske delefilter.

Trinn 5

Når du kjøper en SUV, bør du ikke bare vurdere beløpet du har, men også bostedet ditt. Hvis du er landsbyboer, kan det hende at det ikke er aktuelt å velge en utenlandsk SUV. Årsaken er mangelen på service av nær kvalitet - for reparasjoner, sannsynligvis vil du måtte gå til nærmeste by. Og det er bra hvis bilen kan komme seg til den alene. Innenlandske SUV-er UAZ Hunter, UAZ Patriot og begge Niva-modellene er mye mer praktiske i denne forbindelse, de kan repareres uavhengig.

Trinn 6

Husk å vurdere for hvilket formål du trenger en bil. Det er neppe verdt å bruke en Jeep Grand Cherokee eller Land Rover til jaktturer, når alt kommer til alt er dette biler av en annen klasse og formål. Elementet deres er langreise med høy grad av komfort og evnen til å kjøre der vanlige biler håpløst sitter fast. For jakt er det bedre å velge UAZ eller Niva, de er mer praktiske.

Trinn 7

Når du velger en SUV, må du ikke bare vurdere spesifikasjonene og prisen, men også hvor mye du liker den. Dette er veldig viktig - hvis du elsker bilen din og kjører den gir deg glede, vil du alltid tilgi den for mindre feil. Når du kjenner deg, vil bilen tjene deg trofast selv under de vanskeligste veiforholdene.

Anbefalt: