Hvordan åpne En Bildør Hvis Den Er Frossen

Innholdsfortegnelse:

Hvordan åpne En Bildør Hvis Den Er Frossen
Hvordan åpne En Bildør Hvis Den Er Frossen

Video: Hvordan åpne En Bildør Hvis Den Er Frossen

Video: Hvordan åpne En Bildør Hvis Den Er Frossen
Video: Brenne eller begrave den, fienden mister makten og kan ikke lenger skade 2024, September
Anonim

Med alvorlig frost blir livet vanskeligere ikke bare for fotgjengere, men også for bileiere. For kaldt vær kan gjøre det vanskelig å sette seg bak rattet på bilen din - og alt på grunn av en frossen dør. Dette problemet kan imidlertid løses hvis du kjenner til flere pålitelige metoder.

Hvordan åpne en bildør hvis den er frossen
Hvordan åpne en bildør hvis den er frossen

Det er nødvendig

  • - trehåndtak;
  • - lettere;
  • - plastflaske eller pose.

Bruksanvisning

Trinn 1

Sjekk resten av dørene først. Selv om førerdøren ikke kan åpnes, er det en sjanse for at minst en av passasjerdørene ikke led av kulde for mye og vil gi seg uten mye anstrengelse. Når du er i kupeen, må du slå på ovnen og vente noen minutter til bilen varmes opp og dørene går tilbake til normal arbeidstilstand.

Steg 2

Prøv å åpne den frosne døren ved å trekke den kraftig. Hvis du mangler hendens styrke, bruk en spak - for dette vil for eksempel enhver tilstrekkelig sterk trebjelke som kan skyves mellom døren og kroppen gjøre. Denne metoden kan bære frukt, men den er forbundet med stor sannsynlighet for å skade døren eller noen av dens elementer. Derfor bør du bare bruke denne metoden hvis du ikke har ekstra tid i det hele tatt, og du må sette deg bak rattet så snart som mulig. I tillegg bruker du den kraftige metoden på døren som du bruker minst ofte, slik at hvis det blir skadet, er ikke behovet for reparasjon så presserende.

Trinn 3

Prøv å varme opp låsen, fordi problemet kan ligge i den, og ikke i selve døren og gummipakninger frosset til kroppen. Den enkleste måten er å bruke en lighter: ta den til låsen og hold den der i noen minutter. For bedre effektivitet av metoden kan ikke bare låsen, men også nøkkelen varmes opp på denne måten. Etter det kan du prøve å åpne døren. Det er viktig å ikke overdrive det med den påkrevde innsatsen, ellers kan låsen bli ubrukelig.

Trinn 4

Hvis døren ikke åpnes etter oppvarming med en lighter, kan du prøve metoden med varmt vann. Du må pakke den i en liten plastflaske eller til og med en vanlig plastpose. Fest beholderen med vann til låsen så tett som mulig, slik at den raskt begynner å avgi varme. Denne metoden kan ta lengre tid enn den forrige, men fordelene kan ikke bare kalles at den varmer låsen mer effektivt, men også dens sikkerhet for overflaten av karosseriet.

Anbefalt: