Hvordan Selge En Bil Lønnsomt

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Selge En Bil Lønnsomt
Hvordan Selge En Bil Lønnsomt

Video: Hvordan Selge En Bil Lønnsomt

Video: Hvordan Selge En Bil Lønnsomt
Video: Hvordan selge bruktbil DEL 1 2024, September
Anonim

Har du bestemt deg for å selge bilen din? Dette kan gjøres til en attraktiv pris hvis bilen er i god teknisk stand. I tillegg, ved å ta noen skritt, vil du øke verdien på kjøretøyet ditt betydelig.

en bil
en bil

Vi rydder opp i salongen

Når du velger en brukt bil, vurderer en kjøper nøye fordelene og identifiserer ulemper. Hvis du eier en populær modellbil, er det ganske enkelt å selge den. Situasjonen med eksotiske modeller er mye mer komplisert. De tas motvillig. Poenget er i mulige problemer under reparasjoner og vanskeligheter med å kjøpe reservedeler.

Som regel ønsker kjøperen å inspisere bilen på en bensinstasjon. Hvis du har fulgt den tekniske tilstanden til bilen, bør du ikke bekymre deg for inspeksjonen. Hvis maskinen ble brukt under vanskelige forhold, er det bedre å utføre reparasjoner før du selger den.

Vær oppmerksom på tilstanden til karosseriet. Hvis korrosjonshindrende behandling av hule hulrom, understell og hjulbuer er gjort, vil det gjøre bilen mer attraktiv i kjøperens øyne. Vask bilen, vær oppmerksom på kromdelene. Ta bilen til bilvask. Dette vil fjerne smuss grundigere.

Rydd opp i bilinteriøret. Hvis bilen er i god teknisk stand, men interiøret er skittent, vil det skremme kjøpere. Fjern flekker fra tepper og seter. Bli kvitt ubehagelig lukt i bilen din. Kan du ikke ordne salongen selv? Renseri av salongen vil hjelpe.

Inspeksjon av motor, batteri og støtdempere

Vær oppmerksom på felgenes tilstand. De skal ikke være rustne eller rynkete. Hvis vi snakker om dekk, bør de ha jevn slitasje. Mange henger bilen med antenner, lys, gjør lister og fargetone. Vær oppmerksom på at dette ikke gir verdien til bilen. Men en god alarm, høykvalitets deksler, en radiobåndopptaker gjør det mulig å øke prisen litt.

La oss snakke om å forberede motoren. Juster den, fyll med god olje. Hvis du kjører bilen forsiktig, vil clutchen, motoren og fjæringen være i god stand. Test støtdemperne ved å skyve maskinen sidelengs. Det skal ikke vingle. Hvis bilen rister, bytt ut støtdempere. Forsikre deg om at det ikke er noen drypper av driftsvæsker og olje. Kjøpere vil ikke like det.

Undersøk batteriet. Det skal ikke være noen oksider på terminalene. Elektrolytten på ønsket nivå og en ren overflate på batteriet vil overbevise kjøperen om at du ikke bare kjørte bilen, men også tok vare på den. Husk at inntrykket av en bil er laget av små ting. Hold øye med bilen, så kan du selge den til en god pris.

Anbefalt: