Hvordan Forbedre Interiøret Til VAZ 2106

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Forbedre Interiøret Til VAZ 2106
Hvordan Forbedre Interiøret Til VAZ 2106

Video: Hvordan Forbedre Interiøret Til VAZ 2106

Video: Hvordan Forbedre Interiøret Til VAZ 2106
Video: Спорт Ходовка на ЖИГУ. Поездка на Дачу #4 / ВАЗ 2106 2024, Juni
Anonim

Serieproduksjon av VAZ 2106-biler startet tilbake i 1976. "Six" har blitt en av de mest elskede bilene blant folket. Og ikke rart, fordi hun hadde den kraftigste motoren av alle sovjetiske småbiler, var upretensiøs og kunne lett repareres av en bilist alene. Eiere av "sixes" lager ofte interiørjustering med de mest moderne materialene. Hvordan forbedrer du interiøret til VAZ 2106?

Hvordan forbedre interiøret til VAZ 2106
Hvordan forbedre interiøret til VAZ 2106

Det er nødvendig

  • - støyisolasjonsmaterialer;
  • - vinylfilm;
  • - instrumentvekt;
  • - materiale for polstring av kupeen.

Bruksanvisning

Trinn 1

Gjør støyisolering av bilinteriøret VAZ 2106. "Shumka", som sjåførene kaller denne prosessen, vil forbedre forbrukerkvaliteten til bilen betydelig, og gir mye mer komfortable forhold under kjøring, ikke bare for sjåføren, men også for passasjerene.. Forresten, underveis, blir problemet med å isolere det indre av "seks" løst, noe som er viktig, siden det er mye bedre å kjøre i en genser om vinteren enn i en pels og en lue med øreflapper. Videre er interiøret i VAZ 2106 veldig lite.

Steg 2

Gjør lydisolering bare etter at du har fjernet torpedoen og trukket forsetene ut av bilen. Bruk lydisolerende materialer fra pålitelige merker, eksperimenter med tykkelsen på overleggspanelene. Vi må jobbe med bunnen av bilen og dekke den på nytt med korrosjonshindrende. Legg merke til skottet i motorrommet, som også må isoleres. Dette vil redusere støydecibel fra en bil som brøler i høye hastigheter.

Trinn 3

Bli kvitt manglene ved torpedoen ved å forbedre luftstrømssystemet, som fungerer veldig dårlig i normal modus. Noen ganger, for å spare penger og nerver, gjør bilistene det lettere. I stedet for uendelig å forbedre den "innfødte" torpedoen, installerer de en mer moderne lignende del fra VAZ 2107 i VAZ 2106-interiøret. I torpedoen fra "syv" er designproblemene med luftstrømmen allerede løst.

Trinn 4

Bytt ut det originale instrumentpanelet. Det er et stort antall nye og brukte paneler på bilmarkedet. Noen av dem er hjemmelagde, mens andre er et eksempel på tilpasning av dashbordet fra en utenlandsk bil til den harde virkeligheten i den innenlandske bilindustrien. Bare visse deler av panelet kan byttes ut, for eksempel instrumentskalaen. De opprinnelig innstilte skalaene i skumringen er dårlig lest.

Hvordan forbedre interiøret til VAZ 2106
Hvordan forbedre interiøret til VAZ 2106

Trinn 5

Forbedre utseendet til torpedoen din. Det er mange innstillingsmuligheter, fra flocking eller vinyl til dyrt skinn. Vurder hyttestilen når du velger et alternativ. Erfarne bilister sier at flokk er den mest praktiske finishen.

Trinn 6

Lakker bilinteriøret på nytt. Det er best å bruke lær til dette. Dette materialet er ikke billig, men det mest praktiske, og det ser også solid ut. Innvendig inntrykk forbedres bare ved å legge skinnflettet til rattet.

Det er bedre å ikke returnere de "innfødte" forsetene tilbake etter slutten av "Shumkov". Det anbefales å kjøpe nye anatomisk støttede seter.

Anbefalt: