Hvordan Ikke Fortolling Av En Bil

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Ikke Fortolling Av En Bil
Hvordan Ikke Fortolling Av En Bil

Video: Hvordan Ikke Fortolling Av En Bil

Video: Hvordan Ikke Fortolling Av En Bil
Video: Hvordan hekle en pose 2024, September
Anonim

Å kjøpe bil i utlandet er lønnsomt. Imidlertid er hovedproblemet for bilistene fortolling av bilen. Noen ganger er det tross alt veldig problematisk å gjøre dette. Og i noen tilfeller overstiger mengden av denne prosedyren kostnaden for selve bilen. Derfor stiller bilister seg ofte spørsmålet om hvordan det er mulig å ikke gå gjennom fortollingsprosedyren for bil.

Hvordan ikke fortolling av en bil
Hvordan ikke fortolling av en bil

Bruksanvisning

Trinn 1

Hvis bilen ikke tollklareres, betyr det at denne bilen er midlertidig i landet. Så hvis for eksempel eieren er en tysk statsborger, men bor og arbeider i Russland, vil ikke hans personlige bil være underlagt fortolling når han kommer inn i Russland. Men hvis han skal selge den til en russisk statsborger, kan det oppstå problemer. I henhold til lovene i Den russiske føderasjonen, må alle biler som eies av statsborgere i Russland gå gjennom tollkontroll.

Steg 2

Det er ingen hemmelighet at kostnadene ved fortolling er ganske høye, og det er dette som utgjør det meste av bilmarkeringen. Utlendinger som kommer til Russland for å bo og jobbe, trenger ikke å rydde bilen. Det vil imidlertid ikke fungere for å unngå å betale importavgift over lang tid. I følge loven er det faktisk tillatt å importere en slik bil i en periode på ikke mer enn et år. Etter denne tiden må eieren av bilen ta den ut av Russland.

Trinn 3

I tillegg har en utlending i løpet av hele denne perioden ikke rett til å låne bilen sin til andre personer. Han har også forbud mot å fremmedgjøre den og skrive den om til en annen eier uten å gå gjennom fortollingsprosedyren.

Trinn 4

Alternativt kan du unngå mye fortolling, men bare hvis du er statsborger i Hviterussland, Ukraina og andre naboland Russland. Kostnadene for å passere tollkontroll i disse statene er mye mindre. Derfor kan du kjøpe en bil i utlandet, registrere den i hjemlandet ditt, og deretter komme til Russland uten problemer og bruke bilen din, som ikke gikk gjennom fortolling i Russland.

Trinn 5

Du trenger ikke å rydde en bil som tilhører en utenlandsk organisasjon, men som ligger på territoriet til Russland. Det er sant at perioden for et slikt opphold er begrenset til seks måneder.

Trinn 6

Den samme prosedyren for å importere et uklart kjøretøy til Russland er ganske komplisert. Tross alt signerer tollkontoret sin tillatelse til å bruke en slik maskin i Russland i bare 2 uker. Da må du reise hver gang og forlenge løpetiden for dette dokumentet.

Trinn 7

Hvis du er statsborger i Russland og har kjøpt en bil for personlig bruk for å reise over Russlands føderasjon, må du skynde deg med fortolling. Ifølge loven har russerne 10 dager på seg til å fullføre alle nødvendige prosedyrer og registrere en bil.

Anbefalt: