Hvordan Gjenopprette Skade Fra Synderen Av En Ulykke

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Gjenopprette Skade Fra Synderen Av En Ulykke
Hvordan Gjenopprette Skade Fra Synderen Av En Ulykke

Video: Hvordan Gjenopprette Skade Fra Synderen Av En Ulykke

Video: Hvordan Gjenopprette Skade Fra Synderen Av En Ulykke
Video: Denne bønnen vil redde fra onde mennesker, ulykke, korrupsjon, ondt øye og trollmenn 2024, Juni
Anonim

Hvis du er involvert i en ulykke, og den skyldige ikke er enig i beskyldningen, må du vente på at trafikkpolitiet kommer til ulykkesstedet. Trafikkpolitimannen vil utarbeide en protokoll, et diagram over hendelsen, sertifikater med en liste over skader, som inkluderer dataene dine og dataene til personen som er ansvarlig for ulykken. Når du har alle disse dokumentene, kan du få tilbake beløpet fra den skyldige.

Hvordan gjenopprette skade fra synderen av en ulykke
Hvordan gjenopprette skade fra synderen av en ulykke

Det er nødvendig

  • - pass (identitetskort);
  • - dokumenter for bilen (teknisk pass, forsikring, lisens);
  • - sertifikater, protokoller og handlinger fra trafikkpolitiet;
  • - kopi av telegrammet - invitasjon til beregning;
  • - sjekker for alle løpende utgifter.

Bruksanvisning

Trinn 1

Kontakt forsikringsselskapet umiddelbart etter ulykken. Forskjellen mellom forsikringserstatningen og den faktiske skaden skal kompenseres av den som er skyldig i ulykken. Velg en uavhengig undersøkelsesorganisasjon sammen med tiltalte og godta å møte der.

Steg 2

Sørg for å sende tiltalte 3-5 dager før planlagt beregning et telegram med kvitteringsbekreftelse. Telegrammet bør inneholde en invitasjon til dette møtet. Oppbevar en kopi av dette brevet for deg selv. Kostnadene for dette telegrammet blir refundert av gjerningsmannen for ulykken. Hvis kjøretøyet ikke kan transporteres, ring en ekspertvurderer til parkeringsplassen.

Trinn 3

Etter telleprosedyren får du et dokument, en kjøretøyinspeksjonsrapport, der resultatene av inspeksjonen vises. Hvis den ansvarlige for ulykken ikke møtte opp til møtet, gjøres beregningen uten ham. Husk å skrive om dette i inspeksjonsrapporten. Ta en sjekk eller kvittering som viser kostnadene for skadevurderingsprosedyren. Den som er ansvarlig for ulykken skal også refundere beregningen.

Trinn 4

Den skyldige i ulykken betaler deg fullstendig og frivillig for skaden som er forårsaket, inkludert ekstra avfall. I følge loven kan han også ta fra deg kvittering for at han ikke skylder noe annet, og at du ikke har krav på ham. Han har også lovlig rett til å samle alle ødelagte deler som byttes ut under reparasjon.

Trinn 5

Hvis den skyldige i ulykken ikke ønsker å kompensere for skaden, gjemmer seg, ignorerer deg på alle mulige måter, ikke møtte opp til beregningen osv., Søk retten med en påstand.

Trinn 6

Hvis den skyldige, selv etter domstolens avgjørelse, på alle mulige måter nekter å betale penger av forskjellige grunner (arbeidsledige, for eksempel), ty til hjelp fra namsmenn. Sistnevnte kan beskrive all tilgjengelig løsøre og fast eiendom tiltalte. Han belastes også kostnadene ved inventar og salg av eiendommen sin.

Trinn 7

Hvis den skyldige i ulykken er føreren av en bil som tilhører en juridisk enhet, som er på vakt på ulykkestidspunktet, vil ledelsen til bedriften eller selskapet der denne sjåføren arbeider kompensere for skaden. I dette tilfellet må du rette telegrammet og alle andre dokumenter til den juridiske enheten.

Anbefalt: