Hvilke Dokumenter Som Trengs For å Kjøpe En Bil På Kreditt

Hvilke Dokumenter Som Trengs For å Kjøpe En Bil På Kreditt
Hvilke Dokumenter Som Trengs For å Kjøpe En Bil På Kreditt

Video: Hvilke Dokumenter Som Trengs For å Kjøpe En Bil På Kreditt

Video: Hvilke Dokumenter Som Trengs For å Kjøpe En Bil På Kreditt
Video: Seks tips før du skal kjøpe bruktbil 2024, Juni
Anonim

Foreløpig selges over halvparten av nye biler på kreditt. Det er selvfølgelig et attraktivt alternativ å eie en bil i dag, i stedet for å spare penger på den i årevis. Men bare når du tar på deg låneforpliktelser, bør du vurdere alle mulige risikoer og velge det beste alternativet.

Hvilke dokumenter som trengs for å kjøpe en bil på kreditt
Hvilke dokumenter som trengs for å kjøpe en bil på kreditt

Før du kjøper en bil på kreditt, velg en bank. Ofte har bilforhandlere representasjonskontorer for banker som utsteder billån. Be lånesjefen din om å beregne den omtrentlige kostnaden for lånet med alle overbetalinger og renter. Beregningen må angi mengden månedlige utbetalinger og hva den inkluderer - prosentandelen og beløpet for å opprettholde kontoen. Finn ut hvor mye det koster å åpne en konto, og viktigst av alt, hvor mye du vil betale til slutt. Betalingsplanen må angi det månedlige lånebeløpet, mengden månedlig rente. Nedenfor bør beløpet på lånet som skal ytes, og beløpet som skal betales, sammen med renter. Da kan du enkelt beregne hvor mye årlig rente du vil betale for mye. Kontakt flere banker for en foreløpig beregning og velg den mest optimale.

Noen banker er vanskelige og gir såkalte rentefrie lån. Men samtidig må du absolutt forsikre bilen hos et bestemt forsikringsselskap. I dette tilfellet er kredittrenten inkludert i forsikringsbeløpet, som kan være 10% av verdien av bilen.

Anerkjente banker som jobber med visse forhandlere, for å tiltrekke seg kjøpere, kan kunngjøre kampanjer og rabatter på bilen når de kjøper dem på kreditt. Hvis du planlegger å betale tilbake lånet om flere måneder, kan du bruke et slikt tilbud, og rentebetalingen vil være 10-20 tusen. Husk at jo færre dokumenter banken krever, jo mer kreditt har den. Dette gjelder spesielt de bankene som utsteder et lån for kjøp av bil uten forskuddsbetaling.

For å få et lån, gi banken et sertifikat fra arbeidsstedet med inntekt 2-NDFL. Ektepar kan sende inn attester for begge ektefellene hvis lønnen til en av dem er utilstrekkelig. Du trenger et pass og kopi av det, en kopi av ekteskapsattesten (hvis du er). Fyll ut låntakerens spørreskjema, ifølge hvilket banken vil ta en beslutning om å gi eller nekte et lån. Hvis et lån er godkjent for deg, vil en låneavtale inngås med deg. Etter det må du betale den første betalingen for bilen til forhandlerens konto og vente på at banken skal betale det manglende beløpet.

Anbefalt: