Hvilken Bil å Kjøpe For En Nybegynner

Innholdsfortegnelse:

Hvilken Bil å Kjøpe For En Nybegynner
Hvilken Bil å Kjøpe For En Nybegynner

Video: Hvilken Bil å Kjøpe For En Nybegynner

Video: Hvilken Bil å Kjøpe For En Nybegynner
Video: Seks tips før du skal kjøpe bruktbil 2024, Juni
Anonim

Når det etterlengtede førerkortet endelig er innhentet, kommer det mest behagelige og spennende øyeblikket - å kjøpe bil. Bilindustrien konkurrerer med hverandre om å tilby kjøpere de mest sofistikerte nye artiklene, og det er veldig vanskelig for en uerfaren sjåfør å ta det riktige valget. Men ofte kommer det an på den første bilen om en nykommer blir en skikkelig profesjonell.

Hvilken bil å kjøpe for en nybegynner
Hvilken bil å kjøpe for en nybegynner

Ny eller gammel?

Det viktigste spørsmålet som bekymrer alle nye sjåfører, er om de skal kjøpe en ny bil eller med en brukt. Selvfølgelig avhenger dette først og fremst av dine økonomiske evner. Men hvis dilemmaet er at du må velge mellom en 10 år gammel utenlandsk bil eller en ny budsjettbil, men på kreditt, stopp ved det andre alternativet. Tross alt kjøper du en bil for å lære å kjøre den, ikke lære å reparere den. En bil alderen og med høy kjørelengde kan trygt kjøpes av de som ikke er redd for tekniske problemer og påfølgende økonomiske investeringer i endeløse reparasjoner. Og et budsjett utenlandsk bil kjøpt på kreditt (opptil 500 tusen rubler) vil ikke belaste deg sterkt hvis du betaler for det i 3 til 5 år, selv med en liten første betaling. Men du får garanti og fokuserer bare på kjøring. Og du vil huske tjenesten bare før planlagt vedlikehold.

Forsikring for en nybegynner

Fordelene med en ny bil (opptil 5-7 år) inkluderer muligheten for forsikring under CASCO. Nybegynnere må definitivt gjøre CASCO-forsikring, og i tillegg til standardpakken, må de også kjøpe en utvidet MTPL-forsikring. Problemer på veien kan skje med enhver sjåfør, med eller uten erfaring. Men så langt har få nybegynnere smertefritt mestret det grunnleggende om parkering. Full forsikring vil tillate deg å ikke tenke på den ripete støtfangeren på bilen din, og den utvidede MTPL vil tillate deg å enkelt kompensere for tap i tilfelle en alvorlig ulykke med en dyr bil.

For å tiltrekke seg kunder tilbyr forsikringsselskaper spesielle forsikringsvilkår for nybegynnere. Se etter de beste tilbudene

For å tiltrekke seg kunder tilbyr forsikringsselskaper spesielle forsikringsvilkår for nybegynnere. Se etter de beste tilbudene!

Drømmebil

Fortsatt tema for dyre biler, spør nybegynnere ofte om det er verdt å kjøpe en slik bil under opplæringen. Det er ikke noe bestemt svar her. Hvis du forlot en kjøreskole med skjelvende knær og "kjøpte" rettigheter, må du generelt kjøre bilinstruktør først. Men selv de som føler seg trygge bak rattet, bør ikke glemme at tilpasningsperioden på veien varer tre år med konstant kjøring uten lange pauser. Men etter det kan du trygt kjøpe en hvilken som helst dyr drøm.

"Mekanikk" mot "automatisk"

Robotgirkasser krever manuell kontroll, noe som er veldig praktisk når du kjører forbi. Så det vil ikke være mulig å helt unngå "mekanikken".

Robotgirkasser krever manuell kontroll, noe som er veldig praktisk når du kjører forbi. Så det vil ikke være mulig å helt unngå "mekanikken".

Robotgirkasser krever manuell kontroll, noe som er veldig praktisk når du kjører forbi. Så det vil ikke være mulig å helt unngå "mekanikken".

Robotgirkasser krever manuell kontroll, noe som er veldig praktisk når du kjører forbi. Så det vil ikke være mulig å helt unngå "mekanikken". [boks nr. 2]

Et annet brennende spørsmål for mange er valget av en bil med "mekanikk" eller "automatisk". Nå, i henhold til de nye reglene i en kjøreskole, kan du lære med bil fra hvilket som helst kontrollpunkt. Så i førerkortet vil det være et merke: hvis du studerte for automatgir, vil du ha en begrensning på å kjøre bil med en "mekaniker". På den ene siden har det blitt litt lettere å lære seg førerkort. På den annen side må vi ikke glemme at livet er langt og annerledes. Og ingen vet om du må skifte til en bil med "mekanikk". Det er forskjellige force majeure og livssituasjoner. Derfor må de som lærer av "mekanikk" konsolidere denne ferdigheten. Og i dette tilfellet er det bedre å ta den første bilen på "håndtaket". Ja, tilpasningsperioden din blir lengre og vanskeligere. Men i fremtiden vil du lære å kjøre bil mer teknisk og vil ikke oppleve problemer når du bytter til automatgir.

Anbefalt: