Hvordan Feste Vindusviskerne

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Feste Vindusviskerne
Hvordan Feste Vindusviskerne

Video: Hvordan Feste Vindusviskerne

Video: Hvordan Feste Vindusviskerne
Video: Hvordan bytte vindusviskere / viskerblader på NISSAN LEAF 1 (ZE0U) [AUTODOC-VIDEOLEKSJONER] 2024, Juni
Anonim

Mer nylig laget alle bilprodusentene vindusviskermonteringene på bilstandarden. Ford var den første som introduserte nye vindusviskerklemmer i 1999 for å forbedre aerodynamikk og estetikk. Alle typer monteringer er forskjellige fra hverandre. Det er imidlertid ikke vanskelig å takle dem.

Hvordan feste vindusviskerne
Hvordan feste vindusviskerne

Bruksanvisning

Trinn 1

Bestem hva slags vindusviskermontering på bilen din. For å gjøre dette, fjern viskeren ved å løsne låsen og se hvordan den ser ut. Den eldste og fremdeles utbredte typen vedlegg kalles en "krok" eller krok, eller J-krok. Noen ganger er det betegnet med bokstaven "U"

Steg 2

Mål holderen slik at du ikke gjør en feil når du kjøper i en butikk. Disse krokene kommer i flere størrelser. For personbiler, oftest - 9x3 og 9x4 mm. Disse universalmonterte børstene er mye lettere å velge og ganske enkle å installere. Det er sant at de har en ulempe - økt aerodynamisk motstand.

Trinn 3

Løsne låsen på de nye vindusviskerne. Hekt dem på og lukk låsen. Det hender at den nye låsen ikke fungerer. Fjern den fra de gamle vindusviskerne og legg den på de nye. Dette hjelper vanligvis med å enkelt feste viskerbladene uten hjelp.

Trinn 4

Hvis du er i tvil om hvilke av de smarte monteringene som passer for bilen din, fjern børstene og kontakt din bilforretning for å få råd. Uvitenhet er ganske berettiget, for selv ganske vanlige alternativer for å feste vindusviskere er det mange. For eksempel "trykknapp" eller "trykknapp", "sideklemme" eller "klemmetapp", "bajonettlås" eller "bajonettarm", "sidestift" eller "sidestift". Be selgeren om å velge alternativet du ønsker og vise hvordan det er enklere og enklere å feste viskerbladene

Trinn 5

Hvis du finner ut at bilen din har et bestemt feste, må du se etter et spesielt sett med rammeløse børster som bare passer til din modell og bilmerke. Ofte blir det tatt hensyn til krumningen til en bestemt frontrute i utformingen av slike vindusviskere. Ingen andre alternativer kan erstatte dem.

Trinn 6

Få det du trenger og sikre nye børster på plass. Vanligvis er disse tilkoblingene ekstremt enkle og kompakte. De forbedrer aerodynamikken. Det er sant at de er mye dyrere, og det er vanskeligere å finne dem på salg enn vindusviskere med universalfester.

Anbefalt: