Hvordan Installere Akustikk I En VAZ 2107

Innholdsfortegnelse:

Hvordan Installere Akustikk I En VAZ 2107
Hvordan Installere Akustikk I En VAZ 2107

Video: Hvordan Installere Akustikk I En VAZ 2107

Video: Hvordan Installere Akustikk I En VAZ 2107
Video: Новая проводка ваз 2107 подробно, на сколько смог 2024, Juni
Anonim

Bilakustikk er ikke bare et nyttig tillegg, men også et middel til selvuttrykk. Derfor må valg og installasjon av musikk i bilen tilnærmes med forsiktighet.

Hvordan installere akustikk i en VAZ 2107
Hvordan installere akustikk i en VAZ 2107

Det er nødvendig

Akkumulatorbatteri, bilradio

Bruksanvisning

Trinn 1

Husk at hovedstrømkilden er batteriet. Det vil også være den viktigste synderen i problemer hvis den positive ledningen fra den kommer til "minus" på bilradioen eller noen av høyttalerterminalene. Strøm radiobåndopptakeren fra batteriet eller fra tenningsbryteren. Det er bedre å bruke en kobbertråd med et tilstrekkelig stort tverrsnitt som den positive ledningen. Prøv å holde den så kort som mulig, akkurat som den negative ledningen.

Steg 2

Legg disse ledningene vekk fra andre forbrukere og uten å bruke vendinger. Ikke koble dem direkte til radioen, gjør det etter at du har koblet høyttalerne. Høyttalerterminalene har positive og negative terminaler, som er forskjellige i tykkelse: den smale terminalen er "-", og den brede er "+". Husk at feil høyttalerfasing vil føre til tap av lydkvalitet og skade på enhetene dine.

Trinn 3

Forsikre deg om at små chips ikke kommer inn i høyttalerne når de er installert på unormale steder, for eksempel dører eller en bakre hylle. For å unngå skade på instrumentet, tørk av setene grundig før du installerer. Når du kjøper ovale høyttalere, plasser dem slik at den korte aksen er diagonalt over kupeen.

Trinn 4

Sjekk tilkoblingskablene som følger med høyttaleren. Hvis tverrsnittet er omtrent 0,25-0,5 kvadrat millimeter, så tenk på å bytte ut slike ledninger. For lyd med høy kvalitet på høyttalere med en effekt på mer enn 40 W er det faktisk nødvendig å bruke ledninger med et tverrsnitt på mer enn 1 kvadrat millimeter.

Trinn 5

Husk at leddene ikke skal ha mange vendinger. Prøv å legge alle ledningene pent gjennom hytta. Før den endelige installasjonen av det akustiske utstyret, må du slå på en test og sjekke at den fungerer.

Anbefalt: